QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 使君子

[族群溯源] 彻底击溃皇汉的纯正血统论,汉族就是杂种。

啱啱换咗本人嘅头像,畀你地睇下真正嘅华族后裔。
原帖由 柳寻风 於 2009-6-12 18:37 發表 哗79楼响北京读咗五年書,連撈話「吃不了兜著走」嘅真正意思都唔知呀?你好掂啵。

食唔晒打包返去食都重得!
我地华族统治广东两千几年,从来都未惊过班越人,我就唔信班越人贱种反得了天!

原帖由 唔三唔四蠢魚 於 2009-6-12 18:43 發表 啱啱换咗本人嘅头像,畀你地睇下真正嘅华族后裔。

真係老兄咁款喎!係我錯,你唔使慌佢哋唔認你喇!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

原帖由 外外星人 於 2009-6-12 19:07 發表 真係老兄咁款喎!係我錯,你唔使慌佢哋唔認你喇! 9572

斋靠睇样都得嘎话,重有人去验DNA嘅

使鬼验DNA,广东凡读书㔹,智商高嘅,生得都似我地华人。而成绩差,好打架嘅,就正一越人款。
因为华族係中华文明最发达嘅民族,所谓「天下文明,皆出齐鲁」。
所以,一个汉人,千祈唔好贪便宜而娶果啲面突皮黑嘅越人女子为妻,畀越人嘅血污染咗嘅话,子孙后代嘅智商都会低过人。
如果经已畀污染咗啰,咁就要想办法提纯自己嘅华族血统,畀心机落本钱去追果啲生得鼻梁高挺、皮肤白晰,华族特征明显嘅女子,咁,自己后代血中嘅华族成份就得到提高,子孙嘅智商亦会提高。

原帖由 唔三唔四蠢魚 於 2009-6-12 19:32 發表 使鬼验DNA,广东凡读书㔹,智商高嘅,生得都似我地华人。而成绩差,好打架嘅,就正一越人款。因为华族係中华文明最发达嘅民族,所谓「天下文明,皆出齐鲁」。所以,一个汉人,千祈唔好贪便宜而娶果啲面突皮黑嘅越人女子为妻,畀越人嘅血 ...

咁若果有人整容整成你咁样,系咪就可以混入高贵嘅华族啊

而家呢种人的确好多,割双眼皮、垫高鼻梁、漂白皮肤等等,想方设法整成我地华族个样,混入我地华族之中,真係防不胜防,一唔小心就娶错咗个整咗容嘅越人贱种,都几惨下㗎!未生仔嘅重可以离婚,生咗仔嘅话,子孙后代嘅血都畀污染咗,想喊都冇眼泪出啰!

原帖由 唔三唔四蠢魚 於 2009-6-12 19:47 發表 而家呢种人的确好多,割双眼皮、垫高鼻梁、漂白皮肤等等,想方设法整成我地华族个样,混入我地华族之中,真係防不胜防,一唔小心就娶错咗个整咗容嘅越人贱种,都几惨下㗎!未生仔嘅重可以离婚,生咗仔嘅话,子孙后代嘅血都畀污染咗,想喊 ...

对此你有乜防备

结婚前扚佢入医院检查下,睇下佢个鼻下面有冇硅胶。
华族最紧要个鼻,只要个鼻生得好,就证明佢华族血统成分高。
其次睇下个脚踝,脚踝要细,证明佢祖先出身贵族嘅可能性大。
其他就唔硬性要求啰,睇各人心水好啦!

整件正宗华族捞妹过你叹下

嗱!

本帖子中包含更多資源

我代表钱穆鄙视你

文化大师钱穆,祖籍苏南,苏南都算系越人故地。

钱穆生到成个马拉人咁款,我代表佢鄙视你:

本帖子中包含更多資源

我代表陶哲轩鄙视你

陶哲轩,又系祖籍苏南,当下世界级天才数学家,就系佢无疑。

陶哲轩又系生到成个马拉人咁款,我继续代表佢鄙视你:

本帖子中包含更多資源

我代表「马拉种」霍英东鄙视你

「马拉种」霍英东,疍家人,无需介绍,捞头不溜都好妒忌我地有钱过佢地:

本帖子中包含更多資源

原帖由 使君子 於 2009-6-12 21:54 發表 陶哲轩,又系祖籍苏南,当下世界级天才数学家,就系佢无疑。陶哲轩又系生到成个马拉人咁款,我继续代表佢鄙视你:9576

人地係吴人,当初你地越人打唔过人地,惟有将自己嘅老婆献咗畀吴人做老婆,好保住自己条命仔,自己返屋企揽住堆柴瞓。所以吴人同你地越人嘅老婆生出个仔就有啲越越地。不过睇下个鼻就知啦,都係华夏血统占多数。

我代表「马拉种」朱孟依鄙视你

朱孟依,丰顺客家人,合生创展个事头:

本帖子中包含更多資源

原帖由 使君子 於 2009-6-12 21:59 發表 「马拉种」霍英东,疍家人,无需介绍,捞头不溜都好妒忌我地有钱过佢地:9577

你唔好喺度吹水啦!边个唔知霍英东係靠刷阿爷嘅鞋起家㗎!
因为佢刷得阿爷开心,所以,改革开放之前,全中国同香港所有嘅生意往来,全部交畀霍英东来代理,所以佢咪发咗啰。全香港嘅人都可以睇小捞头,惟独霍英东唔敢!唔单唔敢,年年重要进贡捐钱,先至能保住佢嘅地位。
你地越人想发达,惟一嘅路数就係刷鞋!有鞋就有你地嘅世界。
原帖由 使君子 於 2009-6-12 22:01 發表 朱孟依,丰顺客家人,合生创展个事头:9578

客家人都成咗你地越人咩?
咁你地重好意思话自己係乜乜乜乜土著!

孙文,华族少昊部子姓孙氏后裔。创立国民党,党旗以白帝少昊嘅白色太阳为图案,以青帝太昊嘅青天为旗色,即青天白日旗(日+天就係「昊」字,即代表华族共同崇拜嘅创世神「昊天上帝」)。因为在革命时期得到楚人(炎帝后裔)黄兴嘅鼎力相助,所以建国后国旗就加上炎帝嘅红色,即青天白日满地红旗。中华民国后被楚人毛泽东所灭,国旗就成咗而家嘅五星红旗。

陈济棠

孙文同佢件「犬子」孙科,究竟对南越,对广州,作过咩重大贡献呢?

正如湖南头毛大帝,一心「北望神州」,佢乡下而家穷到仙都唔仙,沦为劳务输出大省。

唔好以为黎子流带头大拆大破,最早搞呢味嘢的,正正是孙文个「犬子」,广州市长孙科。

作为南越人民,应该以陈济棠先公为翘首。

真正对南越有贡献的,应该是越人自身,而不是「先进的中原移民」。

「土头土脑」的陈济棠,越人永远尊敬您:

孙文「北望中原」,最尾得到乜?肝癌挂柴!被浙江佬蒋介石夺走大权!

本帖子中包含更多資源

我发觉你对广东嘅历史根本一无所知!
陈济棠,佢係姓「陈」嘅!
陈李张黄何,知唔知点解姓「陈」嘅係广东第一大姓啊?
汉代伏波将军马援荡平二征叛乱之后,为咗防止越人再次作反,喺两广地区留低四名大将,冯、黄、宁、陈,史称岭南四大渠帅,四大家族世代镇守两广,勘平越乱。
四大渠帅以冯家为首,主镇越人嘅大本营, 即而家广东粤西地区,黄、宁两家镇守广西,而排名最后嘅陈家即镇守珠三角及其以东一带。四大家族喺岭南嘅统治时间,从东汉直到南宋灭亡,汉人失去中国嘅统治权先至结束。
镇守广东嘅冯、陈两家中,喺对越人镇压方式上各有分别,则陈硬冯软。
冯家主张对越人采取怀柔政策,甚至不惜迎娶越人嘅首领冼夫人,与越人联姻。
陈家则相反,对越人采用赶尽杀绝嘅方式,杀戮甚重,当时人笑称「陈」字嘅左耳边係从越人度割来嘅(古代战争计算战功,係以计算所割得嘅敌人左耳为准,即「馘」)。
陈家从越人手中夺取大量土地,并分配给其亲属和部下,所以喺广东甚得汉人民心,而冯家与越人联姻,喺镇压越人时,处处制肘,难下杀心,其所辖部众亦难分到土地,多有转投陈家者。故到咗唐代中叶,本居四大渠帅之末嘅陈家,已取代冯家,成为四大家之首,其势力亦开始进入冯家嘅粤西地区,到宋代基本一统广东。广东嘅越人喺失去冯家嘅保护后,惟有渡海南迁至琼州,即成为今日海南省嘅黎族。
可以咁讲,如果冇陈家嘅铁腕,今时今日嘅广东,或者会同广西一样,叫做乜乜族自治区。
明代,朝廷恩准外族归化入汉,广东残存嘅几丁越人亦放弃咗自己嘅民族尊严,归化成咗汉人,取咗汉姓,姓乜鬼姓嘅都有,但越人仅有嘅一啲啲骨气,使佢地绝对唔会将自己族人最大嘅仇人「陈」姓作为自己嘅姓。
伪君子先生,你将陈家人奉为越人嘅偶像,可以讲,经已将你地越人仅有嘅一点骨气都葬送咗啦!
或者正应咗某个伟人所讲嘅:「如果冇人尊重你,咁係因为你杀得未够!」
只要你杀得多,自然连鬼都服你!

陈家对广东嘅贡献的确居功至伟,唔理姓唔姓陈,只要係广东嘅汉人,都应该到广州嘅陈家祠去拜谒一下,以表彰陈家守护广东,荫庇汉人之功。

另外,你将陈济棠奉为翘首,其实陈济棠受之有愧,因为近代对广东建设功劳最大嘅,係广东另一个姓陈嘅,就係陈济棠嘅前任——陈炯明。
陈炯明喺福建回师广东,将盘踞广东多年嘅桂系军阀逐出广东,并挥师进入广西,攻占广西全境,另立广西省长。佢係广州市嘅建立者,广州市就係喺佢主导下正式建市嘅。喺佢任内,广东喺全国首先实行免费义务教育,并首先创立「六三三」学制(小学六年,初中三年,高中三年),而今已被全中国所采用。实行禁娼,喺广东历史上首次清除娼妓。实行赌禁烟禁,广东风气为之一变。
陈炯明主政广东嘅政绩,为历史上最好嘅,今时今日嘅广东,虽然贵为全国第一大省,但喺好多方面,都及唔上陈炯明时期嘅广东。
呢个再次证明,广东嘅「东」字,其实係「陈」字嘅右边。