QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 茄茄

[純水無大礙] 大家玩个联谊游戏~ - 看贴吐真言[注意]-highyun移-

Re:大家玩个联谊游戏~ - 看贴吐真言[注意]

highyun在2004-11-12 23:11:47说道:[br]上家:如果我同个版主唔熟,而个论坛又成日打唔开,而且如果冇咩我感兴趣嘅内容,我真系会唔上架。但系你如果敢唔上嚟嘅话我就打死你!!!! 下家:两个公务员职位:南海地税、社会保险局,报边个好啊?
甘鬼恶噶!谋杀啊~

答楼上的:报一个自己有把握进去的!因为两个都是不错的职务,以把握大为主啦! (另外,答楼楼上的:其实这个论坛人气是少点,但大家都说粤语,气 氛比较融洽,有点象个大家庭一样,所以我每天都来!但还可以做得 好点。) 问楼下的:最近看了什么电影,觉得比较好的?

樓上:你去影視版睇下咪知囉!~ 樓下:有人願意出一千蚊換自己長壽多一分鍾,但喺願唔願意用一分鍾去換一千蚊返嚟呢?~ em6:

上家:对于而家嘅我,我绝对愿意换啦,因为而家一个钟可以赚到100蚊都笑到合唔埋个口啦,何况一分钟1000蚊。我牺牲几日就可以赚到1000万喇,重使乜花咁多时间读书、揾工、打工喎。但如果我有几千万身家嘅时候就唔制喇,因为嗰阵钱已经唔系最迫切喇。 下家:你试过通宵过几多次啊?

highyun在2004-11-14 00:56:39说道:[br]上家:对于而家嘅我,我绝对愿意换啦,因为而家一个钟可以赚到100蚊都笑到合唔埋个口啦,何况一分钟1000蚊。我牺牲几日就可以赚到1000万喇,重使乜花咁多时间读书、揾工、打工喎。但如果我有几千万身家嘅时候就唔制喇,因为嗰阵钱已经唔系最迫切喇。 下家:你试过通宵过几多次啊?
答上家:一对手绝对可以数得晒 问下家:你下一个想去旅游噶地点会系边度?

樓上: 我想去日本shopping...或者去法國探朋友...哈哈~不過都要使好多$$$$$...所以都係去雲南觀光~~~~~ 樓下: 你最鍾意既零食係咩???

樓上:我唔食零食架,唔好意思渦 樓下:如果你月薪兩千蚊,中獎中咗部新款寶馬,你會點處理吖?~ em6:

high_hand在2004-11-23 02:19:10说道:[br]樓上:我唔食零食架,唔好意思渦 樓下:如果你月薪兩千蚊,中獎中咗部新款寶馬,你會點處理吖?~ em6:
答楼上:如果我甘穷噶话,我梗系用合理噶价钱卖左部车好过啦。(不过话时话,我都无横 财命,所以根本唔使为呢d野而烦恼,呵呵~) 问楼下:如果你个仔女识埋d5354噶朋友,重搞到失埋踪,你会点算?

樓上: 死law...如果我個仔女失左蹤...我梗係要報警同發散晒d親戚朋友搵返佢地返黎先啦... 之後呀... 當然問清楚咩事佢失蹤同埋教育佢地啦.... 樓下: 呢排有咩消閒娛樂既好地方介紹下呀...書店又好...餐廳又好...卡啦ok 又好...咖啡茶座...溫泉等等都得.... em10:

楼上:最近我去过龙门温泉几好咖空气清新适宜渡假几日,有温泉浸有卡拉ok唱有好几种娱乐设施免费玩。 楼下:你认为你最欣赏既女性类型系点样咖? em6:

搞錯呀!!!! 呢排大家好唔踴躍呀!!!!!!!!!! 小白兔~~~先多謝你提供左個好去處俾我......冬天浸溫泉一樂也.... 回答小白兔: 我最欣賞既當然係智慧型既女性......個d 不卑不亢....係商場度游刃有餘又識利用女性優點既女強人... 問下面: ( 你地一定要24小時內回答我嫁下!!!) 如果你對ex boy/girl fd 心入面仲有條刺... 你會選擇: a) 忘記他......(等於忘記......em10 b) 面對佢......主動搵佢傾返......解開心結... c) 擺係心入面...見到佢都扮無野...泛泛之交 d) 彩佢都傻...避而不見....反正老死不相往來... em13:

kathy在2004-12-04 00:18:39说道:[br]搞錯呀!!!! 呢排大家好唔踴躍呀!!!!!!!!!! 小白兔~~~先多謝你提供左個好去處俾我......冬天浸溫泉一樂也.... 回答小白兔: 我最欣賞既當然係智慧型既女性......個d 不卑不亢....係商場度游刃有餘又識利用女性優點既女強人... 問下面: ( 你地一定要24小時內回答我嫁下!!!) 如果你對ex boy/girl fd 心入面仲有條刺... 你會選擇: a) 忘記他......(等於忘記......em10 b) 面對佢......主動搵佢傾返......解開心結... c) 擺係心入面...見到佢都扮無野...泛泛之交 d) 彩佢都傻...避而不見....反正老死不相往來... em13:
个服务器上几日神左,所以上5到论坛 em10: 答楼上:应该会选c挂 问楼下:如果有人系论坛针对你,你会不会在论坛上与他对骂,或者单单打打呢?

答樓上:依d口舌之爭無乜意樹個播,我唔會架… 問樓下:聖誕節噤啱喺星期五六,各位有乜節目放上嚟參考下吖?~ em6:

上家:我想去睇《功夫》,又或者匿埋喺屋企睇吓电影,睇吓书噉啰,如果有机会,我都想平安夜去教堂感受吓基督嘅气氛。 下家:喺你最失落最唔开心嘅时候,你通常会做咩架?睇电视?饮酒?吹风?揾人倾计,抑或其他呢?

上面: 我最失落最唔開心既即時..只會做一樣野.....喊...之後訓...之後開展新一 天... 可能遲d 搵fd傾返... 好多人會去飲酒...但其實飲完之後只會更唔開心... 下面...我都好想知你地會點... 喺你最失落最唔开心嘅时候,你通常会做咩架?睇电视?饮酒?吹风?揾人倾计,抑或其他呢?

我唔开心嘅时候,最想搵人倾计,但系当呢个人比我更唔开心嘅时候,我唔敢再骚扰佢。 下面:你觉得开心嘅事忘记得快定系唔开心嘅事忘记得快?或者,换句话讲,你觉得开心嘅事令你记得更深刻定系唔开心嘅嘢令你记得更深刻?

楼上:呀?!我除左借左钱会真系唔记得还钱之外,其他既事一概记得架! 楼下:我想问李香凝(李小龙既孙女)识唔识功夫架,如果同梁朝伟打边个会赢?

你嘅问题好深啊。。。。。唔知啊 楼下嘅:今日开心吗?

好耐冇人接喇,接上家:我今日开心,我希望日日都开心。 顺便同前家讲:李香凝系李小龙嘅女,唔系孙女,真系枉你学功夫,噉都搞错,抵打! 下家:如果你喺车上畀人偷嘢,你会为咗安全扮唔知定系当场大声揭发佢等全车人都知道又或者兜头打佢一身又或者报警又或者用其他办法呢?

丙佢同大嗌 楼下知唔知咩係四眼婆啊?