QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 13537|回復: 86

[純水無大礙] 大家玩个联谊游戏~ - 看贴吐真言[注意]-highyun移-

大家玩个游戏 - 看贴吐真言 好简单既游戏~但又可以知道多d其它会员既野 首先问一个问题。 然后,下一楼的要如实回答, 然后他再问一个新问题。 下一个人回答后同样提出新的问题。 例如:你喜欢什么颜色。 楼下的回答。蓝色。然后再提问:楼下的,你今天的心情好吗。 楼下的再回答好。再提问。 -------------------------------------------------------------------- 楼下的,你的性别是? em5:

Re:大家玩个联谊游戏~ - 看贴吐真言[注意]

靓仔啰 楼下系边度人啊?

小女子係廣東佛山人士~~~~~~ 樓下的~~~ 你最鍾意食咩水果既呢??? em6:

twins嘎歌囖~! 楼下:好多homewoke啊~!帮我做啊~!

Re:大家玩个联谊游戏~

阿姐姐仔呀~~~ 呢个系游戏系要问问题…..!!! 你个句 ‘楼下:好多homewoke啊~!帮我做啊~!’唔多似问题喎!!!!!! 如果你系问紧我地~~ 我唯有答: ‘唔得!!!你咁懒嫁...你好快d自己做返晒d 功课!’ 我要代你问落去先得~~~~ 楼下的... 你最钟意边个明星呀??? em5: em5:

我系星爷既fans! 楼下的... 你最喜欢的电影是哪一部?

我5中意睇电影嘎~! 楼下:你今年几大ar.....

姐姐仔‰在2004-09-26 18:01:15说道:[br]我5中意睇电影嘎~! 楼下:你今年几大ar.....
刚过而立之年啊 楼下:你系米日日上论坛噶?

庾庚在2004-09-26 21:28:31说道:[br][quote]姐姐仔‰在2004-09-26 18:01:15说道:[br]我5中意睇电影嘎~! 楼下:你今年几大ar.....
刚过而立之年啊 楼下:你系米日日上论坛噶?[/quote] 楼下:咩意思啊?而立之年? 系挂~!

而立之年即系30岁啦 楼下,你而家系唔系学生啊? ps:楼上嘅妹妹仔,你系边个啊?

我係一個將會好發奮圖強既學生妹~~~ 樓下的~~~~ 你第二最愛係邊個???

我都冇第二个最爱嘅 楼下嘅,你今日食咗饭未?

highyun在2004-09-30 23:43:34说道:[br]我都冇第二个最爱嘅 楼下嘅,你今日食咗饭未?
早餐未0波 楼下:你而家噶愿望系乜?

去到自己想去嘅地方定居,收入丰厚,有车有楼,成家立室 楼下嘅,我系唔系贪咗啲啊?

答楼上的:悟算贪,男人有目标是好事呀! 问楼下的:你练咩功夫噶?

顶,我咪同你练同一样功夫罗 楼下:你第一次初恋喺几时吖?~ em6:

樓上的, 第一次初戀呀...初暗戀得唔得呀...我記得我幼稚園個陣鍾意過一個男仔...哈哈 em2: 樓下的... 初吻係邊度發生????

车,依個问题好难答咩?几日都无人答,我答,响街度! 楼下,第一次…拖手仔几岁吖?~ em6:

好多人玩呀~!!! 楼上的...我第一次同人拖手仔行应该未过几个月嫁咋...我bb 个阵我妈就拖住我去街~至于第一次同第一个男朋友拖手仔就系海边… 楼下的…而家有无拍拖? em10:

茄茄在2004-10-14 23:10:06说道:[br]好多人玩呀~!!! 楼上的...我第一次同人拖手仔行应该未过几个月嫁咋...我bb 个阵我妈就拖住我去街~至于第一次同第一个男朋友拖手仔就系海边… 楼下的…而家有无拍拖? em10:
而家仲拍拖噶话,想比人拍s咩,咔咔~ 楼下:钟唔钟意食野噶?