QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 茄茄

[純水無大礙] 大家玩个联谊游戏~ - 看贴吐真言[注意]-highyun移-

Re:大家玩个联谊游戏~ - 看贴吐真言[注意]

答楼上的:我又几中意食野哦! 问楼下的:尼个论坛有无人中意对联?

樓上的...我鍾意呀...但我未真正試過... em3: 樓下的...你一共愛過幾個人? (指愛情那種) em2:

插句嘴,啲爱情敏感问题搞到人好难答架 ~继续啦,楼下嘅,请继续回答楼上嘅问题 em12:

禁好玩?我又玩 敏感问题d人先感兴趣啊,唔通问你上次测验几分啊? 答楼上:我到现时为止未忘情既就有三个,但係计埋钟意同唔钟意就有七个 问楼下:你理想中既男仔(女仔)要有咩条件啊?

我又插句嘴先得~~ 版主既思想好閉塞呀~~~ em13: 哈哈~~~好彩有說山非湖主持公道姐!!! 嘩!!!!!!!! 但兄台你.....未忘情既就有三个,但係计埋钟意同唔钟意就有七个...似乎你係風流之人~~~~~~~~~ 有d似段正淳...小心出面有n 個骨肉呀!!!! 楼下嘅,请继续回答楼上嘅问题 em2: em2:

咦…无人接嘅?~ em6:

Re:大家玩个联谊游戏~

我心目中理想既男仔呢系要体贴我既对我真诚坦白一条心。 楼下:你拥有最深刻既一段感情未呀?

Re:大家玩个联谊游戏~

有,不过已经唔记得啦。 楼下:你做野未呀?(工作了没有?)

楼上:下?唔记得咗都算深刻吖? 我未做吖,不过揾紧!~ 楼下:你接唔接受异地恋架? em6:

楼上:无所谓,钟意咪得罗!我觉得,讲心好重要,讲钱就失感情。 楼下:男人点先算成熟稳重?

楼上:好难概括嘅,当你可以独立解决好多问题,已经算成熟啦。 楼下:你认为生仔好抑或生女好抑或唔生好呢?

答:我个人就认为悟生好过生,不过尼d野有时悟系个人主观因素可以决定的! 问:人生中系应该学多d野好,定系专攻一样野好呢?

樓上的.......我認為人生中系应该学多d野好既....君子不器呀嘛...但最好又有自己既專長... 樓下的...今個月有咩事令你最唔開心??

楼上:暂时未有嘢令我唔开心涡,而且我唔开心嘅嘢好快就会唔记得架啦!~ 楼下:你最唔可以容忍嘅嘢喺乜吖?~ em6:

我最唔可以容忍嘅嘢系有人连我阿妈都敢洽 楼下嘅,如果你畀人用刀架住个头,如果你食佢啲屎佢就肯放过你,你会点做?

highyun在2004-10-24 23:38:42说道:[br]我最唔可以容忍嘅嘢系有人连我阿妈都敢洽 楼下嘅,如果你畀人用刀架住个头,如果你食佢啲屎佢就肯放过你,你会点做?
楼上:我相信有时候为了生存,人所受的屈辱远远比吃屎要大得多,只不过你未碰到而已. 楼下:如果叫你从此以后不上网,你可以做得到吗?

睇吓为咗咩事唔上网啰,你无端端叫我唔上网我梗系做唔到啦,但系如果话为咗某啲好重要好重要嘅事,我就可能做得到啦。 楼下:曱甴、老鼠、蝎子、百足、蛇、乌蝇……你最惊边样?

楼上:百足,见到個样就核凸啦,记得有一次我响屋企见到只,我跟住佢谂咗好耐,究竟喺除只拖鞋拍扁佢定踩死佢?拍我又怕离佢太近仳佢咬亲,踩我又惊佢死唔去一弯起个身咬亲我脚指,不过最后佢都喺死响我好大力嘅一脚度,呵呵呵!~ 楼下:对网恋点睇吖?~ em6:

樓上的: 記得之前睇過新聞...有一個住唔知邊度既女仔...係網上結識左個男人...大家素未謀面...個女就搭飛機去搵個男...佢地結左婚...而婚後都一直關係好好... 現實中...我有個朋友都係網上識左個女仔...一個係外國...一個係中國...點知交往左兩年到就結埋婚...所以我覺得上網都係一種交往既方式...可以係一段美好既感情既開始...但係...當然...最後都係面對面...既先最真實... 樓下的: 你最浪漫既經歷係咩??? em9:

答楼上:最浪漫的经历就系,有一晚3点几我梦到距,然后觉得个心飞左去距度,跟住扎醒,觉得个心好似未返来个种感觉,都未想完,跟住距就发条短信话比我知,距梦到我、扎醒左! 问楼下:个论坛点解甘慢噶?