QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: samkong

《2007許冠傑大球場Live》及《香港粵語流行曲展覽》盛況報道

53 2007samlive053.jpg
54 2007samlive054.jpg
55 2007samlive055.jpg
56 2007samlive056.jpg
57 2007samlive057.jpg
58 2007samlive058.jpg
2007samlive059.jpg 59
60 2007samlive060.jpg
61 2007samlive061.jpg Sam以一曲<浪子心声>结束整场SHOW,与歌迷依依惜别......

大家睇完SHOW之後,好明顯係意猶未盡,難抑內心興奮之情,話曬抵住肚餓一連睇足四粒鐘有多,噉就實行喺銅鑼灣附近搵番個K室擦餐飽、唱餐足,先至頂得條癮噉話,去唱啲乜嘢歌,唔需要我多講啦~~以下么兩幅照片,就係當晚睇完SHOW,散場之後部分歌迷喺度唱K嘅情景喇~~

K1 2007samlive062.jpg
K2 2007samlive063.jpg
就發住呢啲照片先,如果大家有乜資料、圖片又或者個人觀感、心得需要補充嘅話,噉就記得隨時SEND上嚟同大家分享下喇,哈哈~~~~~

Samkong呢次真係奇妙之旅~~

而且近距離同偶像接觸,又睇到一個o甘high嘅show,可以想象當時場面非常之震撼!

願我會揸火箭,返到香港睇,好可惜錯過咗。以後返去有機會要欣賞吓Samkong嘅珍藏!

一路返工,一路偷偷噉追晒Samkong嘅詳盡專題報道,有如重回演唱會。

我會不斷up啲視頻上youtube畀各位欣賞。

雖然冇到過現場,仍然由呢啲珍貴圖片感受到現場嘅震撼,樓主勞苦功高,衷心多謝分享!
 多谢SAMKONG兄 分享!好精彩啊!好多纪念品啊!!           不过 舞台、灯光等  好象没红馆 甘好对吧?      请问音响效果怎样?同红馆有得比吗?
多谢分享!好详细!回想起那日演唱会嘅情形,几万人与SAM一起溶化在欢乐的海洋之中,特别是歌迷们情不自禁,发自内心大叫「ENCORE」时,真系全场都极之开心,极之兴奋!唔知再到几时至可以睇下次阿SAM的演出?

Samkong兄通宵上网,推出最详尽的报道。辛苦晒!

今次唱K发现Samkong的英文歌唱水准一流!

哇~~~~~~~~~太精彩了,太羡慕你们了。