QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 無名氏

[八卦時聞籮] 近排發現有條女好正!

建议香港人一齐杯葛李静同高礼泽呢两条粉肠!正仆街嚟嘅!

谭博士讲得真系好:

「讲普通话嘅更加要拉添!」

「因为佢哋喺香港进行与签证目的不符嘅活动……因为你嚟香港系旅游嘎嘛!你哋唔系嚟示威嘎嘛!你哋唔系嚟阻碍香港本地嘅永久居民……行使新闻自由或者言论自由嘅权利嘎嘛!」

「因为你嗰班讲普通话嘅游客,游客嚟到香港就系旅游,你哋进行紧与你嘅签证目的不符嘅活动,根据现行香港入境条例,可以即时驱逐出境……」

將啲撈B驅逐出境.

阿叶焗长几时重返保安局,将嗰啲扰乱香港治安、侵犯香港人基本法权利嘅盲毛列入黑名单,拒绝佢哋「自由行」落香港?
哈哈哈.到時一定將啲撈B亂棍驅逐出境,發配去北寒,免電.

原帖由 葉牛熟儀 於 2008-5-8 20:10 發表 哈哈哈.到時一定將啲撈B亂棍驅逐出境,發配去北寒,免電.

等佢地再重新領略下 偉大的社會主義制度....

chan同學真慘,俾班蝗蟲圍
系啊,当我见到陈同学俾D煲东瓜盲毛冲击0既时候,好希望可以冲过去打Q班盲毛解救陈同学,用我0既招牌泰式扫踢,斩断班盲毛既小腿!!

原帖由 卢总 於 2008-4-30 15:07 發表 5516   「天涯社区」论坛更加有班仆街死捞头专门开张帖嚟对佢进行谩骂!

正話見到一篇空間日誌,都係誣衊佢嘅,博主重係女性添!下面嘅評論就更加展現出佢哋嘅「高尚愛國情懷」(我就費事幫佢免費宣傳喇)

題為:香港女藏独分子豪放照堪比艳照门

5月2日,北京奥运圣火展开了国内传递的第一站:香港站传递。沿途受到香港市民的热烈欢迎。极个别ZD分子现场「献丑」,其中一名年轻女性ZD分子因为扰乱现场秩序被捕。   

她就是香港大学哲学系女生陈巧文。   

在火炬国外传递时,这个从没去过西藏的港大学生已经开始在网上发布自己的ZD照片,香港很多论坛都在谈论她。

大部分人的观点是,此女想搏出位,想拿无知出名,以显示自己另类。

那个美女是香港大学哲学系学生.她在支持西藏言论自由而已.但是支持言论自由也不该拿奥运会出气。

该名女生随后被网络曝光了大量生活照,生活作风开放,照片火爆程度堪比艳照门。一经网络曝光,就收到了网友的关注和强烈谴责! 

Q胸同百度啲相都系唔可以外链咖!

你一系就揾过其它链接,一系就自己整过晒佢啦!

原帖由 卢总 於 2008-5-9 01:12 發表 Q胸同百度啲相都系唔可以外链咖!你一系就揾过其它链接,一系就自己整过晒佢啦!

言下之意係——你哋睇唔到圖片?

呢层当然就唔使讲啦!

啲相我睇過,一啲嘢都無,只不過就系有啲比較性感,同人打下茄倫咁姐。大佬啊,中意去吧浦啲人都系咁嘎拉。個班道德佬,道德婆,溝唔到女同仔就系度發泄,認真無聊。等閑就多啲去浦調節下自己啲荷爾蒙啦。不過我林佢地都系無料溝嘎拉,系屋企睇下四仔,打下飛機仔佢地就口力。

原帖由 粤语卫士 於 2008-5-9 01:19 發表   言下之意係——你哋睇唔到圖片?

和谐咗

原帖由 vincent10 於 2008-5-8 23:19 發表 chan同學真慘,俾班蝗蟲圍

唔係蝗蟲,係班屎蟲
嗰班南下入侵,有破坏冇建设,只系会掠夺资源嘅,唔系蝗虫系乜嘢?!
思想全係屎,唔係屎蟲係乜。

屎虫最多都系喺屎坑出入,对外围未必有乜大嘅影响——大咗就另一回事。

蝗虫就唔同!蝗虫嘅一生就系搞破坏——从佢哋一出世开始就冇停过!

真正土生土長既港人,好少人知"撈佬"係咩意思....

係香港生活,有幾可會用到e個字....

譯事論事 又有佢嘅小小訪問

http://www.rthk.org.hk/rthk/tv/legco_review/20080508.html