QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Kathy

[純水無大礙] [分享]廣州人請去睇+聽下呢首歌!

Re:[分享]廣州人請去睇+聽下呢首歌!

用得索呢個動詞, 我估係個d 粉末類型既毒品!

顺德水蛇粥在2005-06-07 08:54:41說道:[br]广州越来越塞车,市长还在死顶讲唔关汽车太多的事,一番歪理解释之后,还要加快加强发展汽车工业。面对广州越来越恶劣的生存环境,我在考虑是不是要回佛山发展了
深有同感啊~~~~~市政府啲领导都唔知係唔係用个pet pet嚟谂嘢嘅。而且竟然仲以污染环境为借口,限制环保嘅小排量汽车,畀啲大排量汽车上牌,虽然我唔揸车,不过谂起呢啲不知所谓嘅做法,作为广州人,就真係对广州未来冇嗮信心啊!

卢总在2005-06-08 00:53:22說道:[br][quote]顺德水蛇粥在2005-06-07 08:54:41說道:[br]广州越来越塞车,市长还在死顶讲唔关汽车太多的事,一番歪理解释之后,还要加快加强发展汽车工业。面对广州越来越恶劣的生存环境,我在考虑是不是要回佛山发展了
多得嗰个无能嘅林树森唔少啦! 少少都唔识就喺度扮代表,我哋睇佢几时折堕,收尾嗰几年点过! 你仲好啲,起码可以番佛山,我哋呢啲广州人都唔知要畀佢蹂躏到几时?! 不过,大家可以放心,呢挺契弟系不得善终嘅![/quote] 讲得啱!善恶到头终有报! 从积极嘅方面睇,物极必反。当情况去到冇得再差嘅时候,局势自然就会扭转。纵观世界各地,即使宜家被公认为比较好的地方,何尝未经历过黑暗的岁月呢!