QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: samkong

許冠傑2007大球場演唱會及新專輯消息

我都想去睇啊,不过无时间落HK睇啊定,睇 完都唔知够唔 够时间番工啊
个演唱会系下昼举行,而且肯定唔会超过晚上八点,你睇完之后食埋晚饭再过关都唔迟!

刚找到阿Sam收录响张新专辑嘅主打歌曲歌《人生多麼好》嘅歌词!

人生多麼好 朝九晚八越忙越有寶
何必忟呢忟路 睇開啲永無胃癌小肺癆

人生多麼好 BA股上市直頭係正SHOW
行街睇呢睇路 一家鋼鐵陣容通處蒲

要友嘢做 就唔易老
每有抑鬱 搵班Friend 吹水傾訴
這世界實在美好 (嗱嗱淋)搲搲著數
無謂因小小苦楚 你就(糴)路

人生多麼好 鮑蔘翅肚食完再食雪糕
鹹魚點D多醋 他朝無餸冷飯照搵水泡

人生多麼好 街邊買隻筍碟又有得煲
姐姐減呢減路 修身靚晒五萬出晒Promo

要友嘢做 就唔易老
每有抑鬱 搵班Friend 吹水傾訴
這世界實在美好 (嗱嗱淋)搲搲著數
無謂因小小苦楚 你就(糴)路

人生多麼好 呢啲智慧名言咪話老土
神恩認真週到 好感激我老豆同埋啲Uncle
La La La...........

今日見到某個拍賣網上,有人原價轉讓2張800元嘅Sam演唱會門飛,話位置係大球場嘅A區,即正對舞臺而且第四行,位置都好笋,不過唔知係流定堅?仲話因為客觀原因轉讓,而并非要炒賣添,哈哈

引用其說明及圖片如下:

“圖中紅點位置..許冠傑演唱會2007 對正舞台 第4行 連位兩張 (絕不炒賣,原價出售).....A區門票$800x2...另加綱上訂購$20...(本來買比父母做聖誕禮物,買左先知要去旅行)...每位VIP門票都有一盒BOX SET送,內有DVD及POSTCARD等等...有興趣請留電話.......

门飞已经搞掂,年底等住睇Show!嘿嘿~~
  没银两啊!
新歌《人生多麼好》,老饼。豹纹都不再狂野。
萬事俱備,就等睇SHOW!哈哈

今次好有幸!可以嚟到香港睇SAM

今次好有幸!可以嚟到香港睇SAM

太開心了!!

后日一早,就启程往香港大球场睇阿San喇,开心ING!!!!