QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: felling1

[感情人生] 鍾郭正虎,我屌你老母

香港真可憐!!
Vncantonese 發表於 2010-8-27 17:19

真系好可怜~~~
回覆 19# 访客

禁止報道禁止負面報道你都理解唔到?你確定中宣部冇下達呢個命令?
都唔知边条閪仔造遙,真系反中反上脑。
访客 發表於 2010-8-28 08:09

好明顯呢隻新丁又係五毛「神七咁早」嘅馬甲啦
……睇到真是会好震惊……作为联合国一个常务理事国竟然无啲实质性嘅行动……为香港同胞感到惋惜……
个阿基佬三世就一定唔会睬Bow Tie有乜行动嘅了,都唔同一个级别嘅人……但是Bow Tie嘅大佬又话感谢阿基佬三世……更加睬你都傻啦……都唔知想搞乜……
都唔知边条閪仔造遙,真系反中反上脑。
访客 發表於 2010-8-28 08:09

你发果d links都系讲香港政府做左d咩。我地宜家屌紧的是中孙步。你连youtube都体5到,更5好讲国际记联(IFJ)嘎website啦,你出咩声0者?
而且我屌之麻,屌同反仲差9丈远,大概你大脑净系可以理解钟共嘎禁令,但就分5清屌同反。认真可怜。。。

我估你都分5清禁止報道禁止負面報道的区别。。。真系阴公咯。

22楼回覆19楼访客

禁止報道禁止負面報道你都理解唔到?你確定中宣部冇下達呢個命令?

宁尊外邦,不重家奴,看来做中华帝国的家奴不划算啊。怪不得台湾闹着要自主了,连粤语都快要禁了,还不自主了算。