QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5778|回復: 25

[感情人生] 鍾郭正虎,我屌你老母

轉載
你即係屌緊「神七」之流嘅老母!
又一只散布谣言嘅抽水怪。
美元又贬值啦,咁落力嘅。
回覆 3# 神七咁早

係咪謠言唔係由你話事,你夠膽叫中宣部出來開記招澄清下
回覆  神七咁早

係咪謠言唔係由你話事,你夠膽叫中宣部出來開記招澄清下 ...
felling1 發表於 2010-8-27 00:48

人哋嘅米飯版主嚟咖! 豉油碟有乜理由點返轉頭?!
回覆 5# 外外星人

怪唔之得成日話美元貶值啦,真係 難掩心中的喜悅,搵多幾個人仔可以去美國消費咯
回覆  外外星人

怪唔之得成日話美元貶值啦,真係 難掩心中的喜悅,搵多幾個人仔可以去美國消費咯 ...
felling1 發表於 2010-8-27 01:01

重可惡過菲律賓政府
回覆 8# xiss

所以我係 度諗,如果件事發生喺中國,畀挾持嘅係西人,中國會點處理呢?
1.有冇電視直播
2.媒體會唔會廣泛報道
3.畀唔畀記者採訪
回覆  xiss

所以我係 度諗,如果件事發生喺中國,畀挾持嘅係西人,中國會點處理呢?
1.有冇電視直播 ...
felling1 發表於 2010-8-27 01:34

1.CCTV錄播
2.會,內容引用新華社,我黨英明,創造生命奇跡,生還者無限感激
3.國外記者借歪(香港記者可能仲要俾人鐘幾錘……)
又或者呢件事跟本冇發生過
回覆  xiss
1.有冇電視直播 ...
felling1 發表於 2010-8-27 01:34

------呢D唔使諗喇, 如果係 勅手嘢 東郭正虎 會好似 普京咁樣 放埋毒氣上去, 連埋人質一齊射殺, 話之你死 , 以求速戰速決,
    再將個黑鑊 立落 劫者身上, 跟住 對劫者 有咁黑抺咁黑, 連埋 "佢三歲裝人沖涼" 都放落個 "聲歪社 通稿"裏邊, 再令其家屬 學蘇燦--奉旨行乞,
    仲有啊, "聲歪社 通稿"裏邊 果D唔係毒氣, 而係 "煙霧彈",
      最多再下一次半旗, 以凝聚團結力量,

---- 又諗起 韋小寶 天牢 罵 OU拜 嘅片斷, 罵佢 三歲到八十歲...
....生還者無限感激...ren1981 發表於 2010-8-27 08:31
------
死者表示情緒穩定
香港真可憐!!

嘩, admin將呢個帖擺頭條, 夠guts!
唔讚唔得!

東郭官府 偏於 菲府, 本人直覺認為係咁樣:

東郭官府自問冇辦法應付類似事件(好頭痛),
   但係以后 有可能 會碰上類似事件, (畀方講, 冬凸\新彊黑寡婦\奧理教地鐵毒氣案 之類),
      為咗 畀以后嘅自己留番條后路, 今次菲事 咪要咁樣羅 ,           如果五十步笑一百步, 盏自己打自己嘴巴,
(當年911時, 大陸報紙鋪篇講 米國佬點衰點衰, 外交政策幾差幾差, (米國佬)得罪曬所有人,  暗指 大陸 絕對唔會受到人地攻擊, 點知話口未完, 約一年之后(定係幾耐), 亞富汗(定係邊度), 其華人營地 一樣遭受(自殺式?)攻擊, ....跟住D大陸報紙(包括'南都')就講 恐怖主義冇國界....笑9死人)
哇,唔系掛,咁都得,真系世風日下!唉~呢個世界變得越黎越可悲,越黎越無情!
呢班黑幫慣左對外點頭哈腰,對內瘋狂鎮壓架啦。有乜出奇。
如果香港仲系英国殖民,英国又会点做呢?暗哑地嘎事应该得鍾郭正虎先做得出黎。难怪人地越南马拉印尼华人都坚决5要同鍾郭正虎有拉楞啦!
一起屌。。。

回覆 1# felling1

菲律宾系营救人质事件上,做得唔够、做得唔好,就应该被批评,就应该接受人地的意见,更加应该反省、检讨,并且对受害国、受害人作出道歉!而我地国内媒体提出批评意见也好正常,并唔系一提出批评以及负面的新闻报道,就等于将彼此的国家关系搞僵!