QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3739|回復: 9

揭露潛伏粵協等網的無間道---- 外外星人

詳情請見
http://tieba.baidu.com/f?kz=776535746
路過見到的, 五毛是不能手軟的
寧可殺錯, 不可放過
证据不足。吾信。
其實外外星人是個很熱心的人,我好中意他。
啲「疑點」冇乜說服力喎
我唔知道外外星人係唔係五毛黨,但仲要嘅係佢係咪撑噉粵語。我覺得佢係喺度撑緊粵語。噉就夠啦。
再講粵協係需要噉嘅人嚟拉動大家對粵語嘅關注。為咗粵語就得喇冇噉斤斤計較。
匿名
匿名  發表於 2010-8-7 16:52:01
詳情請見

路過見到的, 五毛是不能手軟的
寧可殺錯, 不可放過
瑪利奧 發表於 2010-8-4 20:33

殺咗呢條福佳先!由今日開始,見一鑊打一鑊! http://bbs.cantonese.asia/space-uid-232.html
殺咗呢條福佳先!由今日開始,見一鑊打一鑊!
Anonymous 發表於 2010-8-7 16:52

阿匿名さん,阿匿名さん!
可否道出原諉,皆因各位兄弟:心裏心裏有個謎,難預計,心裏心裏有個謎,難預計。
如能和盤托出,講出箇中眞諦,眞相大白,咁就石唔會沈落海底,係咪?
樓主新仔初嚟報到人都未識多個就喺道話外外星人係五毛,重要咁義憤填膺狀。
我覺得你註冊ID目的就係為咗上嚟鬧外外星人喔。

係唔係受人所托上嚟鬧外外星人咖?鬧完之後有幾多錢收啊?五毫?
睇個撚樣都係「腦腫」条靚
大家倾倾讲讲,搵啲嘢噏下过日辰,使唔使搞到乜道物道,三毫五毛咁大剂呀?唔通你以为呢度係FBI联邦调查局咩!