QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 外外星人

玩針對?

我舊時好多個戶口都俾隻騎呢怪搞到變乞兒.皆因隻嘢同呢個網另一位高人朱利安生開戰,我幫亞朱生,得罪左隻 ...
小農DNA 發表於 2010-3-19 16:26

畀妳一提起嗰隻豬脷安,點解我覺得妳啲風格突然間越嚟越似佢。

希望,妳喺度襟玩啲喇。
豬脷安!

佢條友一開口就得失人,唔抵爭嘅!

呢條友一味淨識齋鬧,又唔明確顯現自己嘅立場 ...
粵嚟粵掂 發表於 2010-3-19 18:22

亞朱生幾有幽默感吖,噏D嘢又有創意,又有個性.

呢個壇十成九都係親支親撈,又或者扮Q晒學術專家悶Q到嘔電,
有亞朱生咁有娛樂性或者好似你咁嘅反支人士平衡下都幾好吖....

至於立場喇喎,佢又未至於好似紫XX嗰D無恥支那撚咁Q令人反感喎.
畀妳一提起嗰隻豬脷安,點解我覺得妳啲風格突然間越嚟越似佢。

希望,妳喺度襟玩啲喇。 ...
粵嚟粵掂 發表於 2010-3-19 19:07

我邊忽似佢?

呢個爛鬼網橫掂都冇乜人上個咯,個戶口俾人BAN左咪算囉....

呢個壇十成九都係親支親撈,又或者扮Q晒學術專家悶Q到嘔電

有亞朱生咁有娛樂性或者好似你咁嘅反支人士平衡下都幾好吖....

小農DNA 發表於 2010-3-19 21:53

呢樣嘢我認同,可惜佢唔係我哋粵獨脫支嗰派。我記得當時我嘅粵獨理念同立論都畀佢連柴幾鑊,注定同佢冇偈傾。佢得失咁多人,尤其係班揸FIT嘅左仔,假如連粵協裡頭嘅反對派:我哋粵右都唔撐妳嘅話,噉妳真係好難玩得落去,再有創意都假。   

呢個壇十成九都係親支

通過我哋嘅長期存在,長期播灑粵獨嘅聲音同理念,慢慢影響佢哋蛻變喇!佢哋都係我哋尚待覺醒嘅族人嚟!
您的主題 美貌與智慧并重:劍橋校刊再發美女泳裝清涼照(圖)小薏 移動到 多媒體展廳 Mutimedia Sharing 昨天 06:51
您的主題 中國網民正版意識覺醒 日AV女優功不可沒(圖)小薏 移動到 多媒體展廳 Mutimedia Sharing 5 天前 10:20
您發表的主題數達到 100 2010-4-13 15:24
您的主題

——多謝版主殊關照!

关于转基因问题的紧急建议
http://bbs.cantonese.asia/thread-21519-1-1.html
您的主題 羞家!廣州幾時學人當街幫女士「解Bra」?小薏 移動到 多媒體展廳 Mutimedia Sharing 1 分鐘前

幾時粵協嘅版主都變咗做標題黨嘅?

明明係原創,移過多媒體托呀???

白內障就去睇醫生啦!我幫妳掛號!
您的主題 情侶激情行房鄰居失眠 未達噪音標準無法監管(圖)小薏 移動到 回收站 Recycle Bin 5 分鐘前
認真係「屎可忍,尿不可忍」!見帖就刪!
您的主題  被  移動到  1 分鐘前

幾時粵協嘅版主都變咗做標題黨嘅?

明明係原創,移過多媒體托呀??? ...
外外星人 發表於 2010-5-12 22:17

標題黨喺性質上高好過乜毛黨喎。
我夠成日畀人改標題喇,唔使咁神經嘅。

蝦!妳咁敏感,唔知係咪職業病嚟呢?

標題黨係性質上高好過乜毛黨喎。
粵嚟粵掂 發表於 2010-5-16 11:25

即係你都承認姖係標題黨啦! 成日同啲laau傾偈,成個腦都裝住晒啲laau思維, 認真係近laau者laau,近粵者粵。
即係你都承認姖係標題黨啦! 成日同啲laau傾偈,成個腦都裝住晒啲laau思維, 認真係近l ...
外外星人 發表於 2010-5-16 11:31

咪握手字,搞清楚先。

姖係咪標題黨,我唔知喎,我淨係話,我啲帖成日畀人改標題咗喎。

咪握手字,搞清楚先。

姖係咪標題黨,我唔知喎,我淨係話,我啲帖成日畀人改標題咗喎。

...
粵嚟粵掂 發表於 2010-5-16 11:36

你嗰啲又太過嘅,改下標題亦冇壞啫! 阿邊個同姖師傅日日浮laau壇,用laau思維嚟[目及]你,你咪當練習自保囉! 姖封我啲帖,實質就係幫(你所講嘅)豬乸洗底......
成講姖師傅姖師傅,嗰隻紫XX家陣都畀妳搶晒風頭喇,有幾可見佢浮頭?
不過呢,阿邊個,妳又真係唔好成日裙著嗰隻紫XX喇,假如呢位粵協第一極品乜毛:外星生所言屬實嘅話。

聽講話,本外外星人得罪咗人哋嘅豬股,咪畀人陰到而家囉! 查實,我都好讓佢咖,諗唔到有邊度得罪過人, 無計,豬股唔徒弟
林如敏:可复制模式的艳照阿娇(艳照第二季) 被 小薏 移動到 回收站 Recycle Bin 9 分鐘前   ...
外外星人 發表於 2010-5-16 11:13

版主大人真係狼戾過好多人,成隻馬騮拜神噉。第度得,呢度居然唔得:

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊