QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7765|回復: 37

玩針對?

本版主先系出示证据,证明你同版主响网上搜索得来嘅其他来源响内容上有出入(增多或减少,都算与全文有异),版主为此曾经向你提示请你提供原文嘅出处,你既然无法提供原文出处,也无意删除触犯本坛版规第五条的有关字眼。现本版主对本贴作出关闭处理。

——冇得畀人上訴???
妳開返個主題,我自然有嘢講!!!
如果版主因为任何一些原因而特别宽贷某一个抵触版规嘅网友,就系对其他网友唔公平。
原本諗住貼喺吹水版就算。既然有人鍾意搞大件事,噉就咪怪我唔客氣。

投訴版主小薏一路以嚟針對本人,多次無故刪帖,我諗唔到有乜得罪過佢,而佢身為版主,居然用分身(即係所謂嘅馬甲)嚟攻擊我,為顧全大局,亦為畀面管理員,我忍妳好耐喇!
如果版主因为任何一些原因而特别宽贷某一个抵触版规嘅网友,就系对其他网友唔公平。 ...
小薏 發表於 2010-3-2 00:00

好似係想講寬待啩?
妳從來冇畀到呢種感覺過我!
老實講,多呢位版主唔多,少呢位版主唔少,有Lucciora一個就夠嘞!——吹水版,唔使兩個人看住咁多餘。
如果版主因为任何一些原因而特别宽贷某一个抵触版规嘅网友,就系对其他网友唔公平。 ...
小薏 發表於 2010-3-2 00:00

或者妳師父就有呢種寬待嘅感覺嘅
我都覺呢位 柳up fung小姐 經常性 神經過敏 係咪都刪

但係我又覺得 啊外星怪先生 你發啲帖時常性無聊喎

回楼上8楼:

咸丰年以前嘅事,我唔敢包自己做得好完美,不过近呢一年来,你已经基本揾唔到我神經過敏 係咪都刪嘅证据喇.

呢一年多来,除咗不得不删走嘅高危贴,我根本上能保留就尽量保留,删得最多嘅系丹尼王子D高危贴, (不过得到丹尼嘅体谅.,同丹尼私底下关系尚算融洽.)除咗无办法保留不得不删嘅贴,本人对于带敏感内容嘅言论,尽量使用与网友外洽内洽嘅方式,劝喻网友自行删改敏感内容,有部分贴尽量移去嗌交版,宁愿收窄对外接触面,尽量令到贴子得以保留.

("外洽"举例,如呢张贴嘅10楼:http://bbs.cantonese.asia/viewthread.php?tid=21098&rpid=171703&ordertype=0&page=1#pid171703)

(移贴保留举例,有如:http://bbs.cantonese.asia/thread-21374-1-1.html)

可以咁讲:你响外边根本上揾唔到好似我咁柔软耐心嘅版主,如果有,请你介绍一个畀我学吓野.

讲咁多,系唔想畀人误会我系咪都删」.

至于讲到」,呢个ID注册咗N年喇,我喜欢用系因为本人喜欢用一个普通网友嘅身份,而另一方面睇,也可以理解为嘅言论同样乐于接受管理员嘅审核.其实嘅贴被管理员关闭,也不是未试过.

触犯到CCP根本利益嘅帖,点都会删,呢点每个论坛每个版主都系噉做。

论坛有啲人好厉害,唔惹得,你一惹佢,删佢帖,闹多佢两句,佢就会跑嚟呢道,甚至号召一大半亡命之徒过嚟围攻你,制造言论压力,令你被撤职,被封ID。

佢哋冇管理员嘅身份,但系就有比管理员更厉害嘅霸气,甚至可以话系主宰「粤协」
触犯到CCP根本利益嘅帖,点都会删,呢点每个论坛每个版主都系噉做。

论坛有啲人好厉害,唔惹得,你一惹佢 ...
xiss 發表於 2010-3-2 19:26

老實講,多呢位版主唔多,少呢位版主唔少,有Lucciora一個就夠嘞!——吹水版,唔使兩個人看住咁多餘。 ...
外外星人 發表於 2010-3-2 00:27

妳少啲喺水版齋水,又真係可以搵少個人岌咖。
本版主先系出示证据,证明你同版主响网上搜索得来嘅其他来源响内容上有出入(增多或减少,都算与全文有异) ...
外外星人 發表於 2010-3-1 23:41

呢兩隻嘢由嚟已久嘅積怨終於大爆發喇。

不過以妳一貫嘅左仔立場(雖然冇紫鳳凰,唔三唔四蠢魚,高涼仔啲咁顯明,類似於雨夜街燈嗰庭),呢度係冇乜人會同妳聯手嘅。
我都覺呢位 柳up fung小姐 經常性 神經過敏 係咪都刪

但係我又覺得 啊外星怪先生 你發啲帖時常性無聊喎 ...
Barbecue5354 發表於 2010-3-2 08:15

嗰隻騎呢怪先嗰排俾人識穿XX證虎無間道...因住佢添啵.
小農DNA 發表於 2010-3-6 17:27

畀妳踢爆,佢果然潛咗水。
小農DNA 發表於 2010-3-6 17:27

唔知亞生係邊樹嘅高人?

唔知亞生係邊樹嘅高人?
粵嚟粵掂 發表於 2010-3-18 18:22

之前有高人爆佢大鑊,佢已經隠形左一排啦.跟住過左排冇乜人提,佢又捐返出黎.
之前有高人爆佢大鑊,佢已經隠形左一排啦.跟住過左排冇乜人提,佢又捐返出黎. ...
小農DNA 發表於 2010-3-19 08:18

喺喎,之但係嗰位高人要爆佢大鑊,起佢底嗰陣,亞小農生似乎仲未喺樹顯影啵,唔通......

亞小農生又點知呢壇咁隱嘅嘢嘅呢?

喺喎,之但係嗰位高人要爆佢大鑊,起佢底嗰陣,亞小農生似乎仲未喺樹顯影啵,唔通......

亞小 ...
粵嚟粵掂 發表於 2010-3-19 12:21

我舊時好多個戶口都俾隻騎呢怪搞到變乞兒.皆因隻嘢同呢個網另一位高人朱利安生開戰,我幫亞朱生,得罪左隻騎呢怪.

我舊時好多個戶口都俾隻騎呢怪搞到變乞兒.皆因隻嘢同呢個網另一位高人朱利安生開戰,我幫亞朱生,得罪左隻 ...
小農DNA 發表於 2010-3-19 16:26

豬脷安!

佢條友一開口就得失人,唔抵爭嘅!

呢條友一味淨識齋鬧,又唔明確顯現自己嘅立場,又冇啲建設性嘅嘢提出嚟,左又鬧,右又柴,搞到神憎鬼厭。

咪話外星怪喇,就連粵協班揸FIT友都晨早唔妥佢。連我噏嘅嘢都畀佢窒幾鑊,屌那星逼著我要轟返佢轉頭。

當年粵協班揸FIT友喺意見版發帖聲討佢,我有份群煲。

亞小農生咪學嗰隻豬脷安喇!妳講嘢可以尖酸刻薄,不過,妳一定要顯明自己嘅立場同見解,千祈咪古靈精怪之餘都唔知妳係邊範嘅人馬。