QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 卢总

[純水無大礙] 血型嘅秘密·O型

原帖由 包包包包 於 2008-8-23 06:15 PM 發表 再次報到~~   慌死大家唔知~~~
好!揾机会帮你唱通街!
⒈最型最霸道;

⒉最狠,亦就系讲最土匪;

⒊最爱车嘅引擎;

⒋最识杀人唔见血,激死你;

⒌最伶牙俐齿;

⒍最敢爱敢恨,形之于外;

⒎最易瞓着,但睡相好难睇;

⒏最易养嘞,乜嘢都敢食;

⒐最喜欢饮酒;

⒑最喜欢登山同旅游。

我唔霸道, 我冇可能系土匪,我爱车,唔系算最爱,我唔会激死你,我唔伶牙俐齿,算系形之于外,睡相难睇就一定啦(本嚟就唔好睇 ),有好多野我都唔敢食(例如:水曱甴之类嘅嘢)唔喜欢饮酒,10都算系嘅。

又一個懷疑係O型嘅人

原帖由 不关云和月 於 2008-8-23 11:56 PM 發表

我唔霸道, 我冇可能系土匪,我爱车,唔系算最爱,我唔会激死你,我唔伶牙俐齿,算系形之于外,睡相难睇就一定啦(本嚟就唔好睇 ),有好多野我都唔敢食(例如:水曱甴之类嘅嘢)唔喜欢饮酒,10都算系嘅。

...

你可能唔系土匪,之不过你畀啲土匪捉咗去做压寨夫人呢!

人哋都冇话你爱车,爱车嘅引擎之嘛!都唔知你有冇睇清楚嘅!

搞到啲捞思维终日为你神魂颠倒,你重唔系伶牙俐齿?

爱屋及乌吖嘛,唔爱车剩系爱条引擎?噉样我情愿爱车嘞。