QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2495|回復: 4

[轉帖]溫碧霞回歸騷唱《海潮》

溫碧霞回歸騷唱《海潮》 為慶祝香港回歸八周年,中港台三地藝人將於本月十四日晚,在紅館舉行《情滿香江相約東南》大型電視晚會,譚詠麟、李克勤、謝霆鋒、溫碧霞、韓紅、李宗盛、齊豫及張帝等將參與演出。 溫碧霞與台灣「急智歌王」張帝,昨日率先亮相記者會,溫碧霞表示當日會獻唱兩首歌,分別是《海潮》及《千言萬語》。目前她正籌備國語碟,希望今年內推出,同時亦會推出寫真集,但不會太性感。

Re:[轉帖]溫碧霞回歸騷唱《海潮》

溫碧霞当年一出《靓妹仔》,倾倒万千影迷,剧集《火凤凰》也十分出色,近年少有佳作。

唔....個人認為佢唔靚既... 佢前幾年有 做過封神榜既妲己 下...佢出國語唱片呀? 真係係明星都可以走去出碟喎... 佢係第一次出碟定以前都有出過呀??

好心啦,一把年纪,个样又唔系靓,重成日靠卖肉为生

highyun在2005-06-03 16:20:28說道:[br]好心啦,一把年纪,个样又唔系靓,重成日靠卖肉为生
靓唔靓就见仁见智嘞,不过这把年纪还要出卖性感就真系无奈。转型不成,作惯明星,不甘寂寞。