QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 外外星人

不能给广州抹黑啊(转帖/原帖内容已被作者删除)

原帖由 卢总 於 2008-4-17 20:05 發表 哈哈哈!写得非常之好啊!

我推荐嘅当然有返咁上下啦!

原帖由 思覺失調 於 2008-4-17 20:07 發表   又話幫我正字~  唔係我都唔貼嚟呢度獻醜啊~   麻煩晒喇!

佢帮你正字,好麻烦咖,因为佢用简体吖嘛!

原帖由 卢总 於 2008-4-17 20:14 發表 帮你正字唔系问题,不过正完之后,你要发去原创版至好!家下系饭局嘅时间,稍后再正唔迟!

消化晒未?重未出街?

原帖由 外外星人 於 2008-4-17 10:19 PM 發表   佢帮你正字,好麻烦咖,因为佢用简体吖嘛!
麻烦你个头!你估你呀?!
原帖由 外外星人 於 2008-4-17 10:21 PM 發表   消化晒未?重未出街?
写紧今日嗰篇《我唔会抵制家乐福!》,写完先讲啦!

原帖由 思覺失調 於 2008-4-17 20:01 發表 見 柳尋風改得咁過癮...我又改嚟玩吓...                         旁觀者版   2008年3月29 ...

思覺失調,搵唔到你張帖,記得喺原創區,標題係《挜拃捞婆搭錯車》,點解冇咗呢?

原帖由 外外星人 於 2009-6-30 20:06 發表 思覺失調,搵唔到你張帖,記得喺原創區,標題係《挜拃捞婆搭錯車》,點解冇咗呢?
我有收藏!

原帖由 cingsan 於 2009-7-10 18:02 發表 我有收藏!

係就至好啦!喺邊度?你個腦?

原帖由 外外星人 於 2009-7-11 19:57 發表 係就至好啦!喺邊度?你個腦?
實文實字吖!!!
應該重喺度嘅,唔知轉移咗去邊
2008年3月29號下晝,我搭咗一部勁多撈頭嘅535.喺農林下路嗰個站,我見到有個挜挜拃拃嘅女人抱住個BB上咗車。佢一上車就周圍望,重摆出一副好似人哋讓位畀佢係應份噉嘅死款。但係查實架車已經好逼,連企嘅位都冇噉滞。就噉,佢就夾硬企咗喺我隔籬…重用佢個BB嚟「biao」開我……(咁挜拃嘅女人都有x#@#$%#$%$^)呢個時候,佢個樣開始由覺得人哋應份讓位畀佢變成楚楚可憐…可能想博同情啩!重專登整色整水,教個BB一隻手拉住上面個吊環,一隻手扶住張凳。個BB好出奇噉望住佢阿媽究竟喺度搞乜。可能係因爲呢個pose對於BB嚟講好唔舒服!查實,如果佢真係驚個BB僕街..教個BB攬實媽咪又或者佢抱實啲重好啦!喺呢個時候,我終于知道點解啱先佢要「biao」開我企呢度喇!原來,佢睇啱咗坐喺前面嗰兩位仁兄-------個位….佢猛咁睥住佢哋兩個,但係嗰兩個撈頭一個扮瞓覺,一個耷低頭聽MP3..完全冇讓位畀佢嘅意思..跟住佢又試周圍望,望住有位坐嗰啲人,連企喺度嘅都望,可能係想睇吓有冇「英雄」幫佢叫人讓位畀佢….點知,佢望嚟望去都冇人理佢,得個你眼望我眼。佢個樣好嬲,可能嬲晒成車人,佢扮到咁可憐都冇用!嘥心機,捱眼瞓….突然間,佢竟然喺停車嘅短短幾秒內攞起部手機幫自己個仔影相!我呢個時候真係成頭問號…佢究竟喺度搞乜?唔驚架車一開佢個仔僕街?一個媽咪唔攬實自己個仔,做埋晒啲無聊嘢!大概過咗10分鐘…突然有個男人問佢「能撐得住嗎?」睇佢個款,應該係佢老公。(嘩!好心個猥瑣佬啦,問得出,就幫手抱吓啦!由個老婆挜挜拃拃噉一直抱住BB,重摆副死人可憐樣出嚟…我諗,佢老婆除咗嬲冇人讓位,重嬲緊個老公唔幫手抱吓個仔!)個女人竟然答:「没问题,我只是想不到有这么多缺德的人!」(佢老公應該都喺缺德之列..)分明就喺度含沙射影囖!跟住坐喺隔籬有個女仔聽到佢噉講,咪起身畀佢坐囖…佢講咗句「謝謝」,但係佢依然係覺得好應份噉嘅死款,因爲佢死咁望住『老人專座』呢幾隻字!
成車都係捞閪,鑑定畀!