QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1953|回復: 7

[純水無大礙] 你有幾正?[轉帖]

for男仔的,,底分1000 1 身高超過180,每過1厘米:+100 2 身高低於170,每低1厘米:-100 3 體重超過90公斤的,每超過3公斤:-100 4 體重不足65公斤的,每不到1公斤:-100 5 近視超過300度的,每50度:-100 6 沒談過戀愛的:+100 7 談過戀愛的,被甩一次:-100分,最多-500 8 超過22歲的,每超過1歲:-100 9 不會踩單車的:-100 10 會開車的:+100 11 排球、籃球、足球、網球、游泳每識一種:+100 12 英文d級以下:-200 13 唱歌唱得好:+200 14 唱歌難聽:-300 15 唔識飲酒:-100 16 好識飲酒:+100 17 經常豪飲:-300 18 食煙:-300 19 有養寵物:+100 20 識煮野食:+100 21 喜歡食大蒜/榴槤/任何臭味食品/飲品:-100 分析: 100分或以下:天煞孤星 200分-500分:冇乜魅力 600分-1000分:正常人 1100分-1500分:好有魅力 1600-分-2000分:大把女溝 2100分或以上:情聖 女仔的...底分 1000 1 身高超過175 每過1厘米 :-100 2 身高低過160 每低1厘米 :-100 3 體重超過55公斤的 每過2公斤 :-100 4 體重不足35公斤的 每不到1公斤 :-100 5 腰圍超過25吋 每過1吋 :-100 6 上圍超過33吋 每過1吋 :+100 7 要戴眼鏡的 :-100 8 超過20歲的 每過1歲 :-100 9 談戀愛的次數 每1次 :-100 10 是處女 :+500 11 被人追求次數過5次 每過1次 :+100 12 懂打排球 :-100 13 懂打籃球 :-100 14 懂踢足球 :-100 15 懂游泳 :+200 16 抽煙 :-400 17 中三以下 :-200 18 中五以上 :+200 19 大專以上 :+100 20 唱歌唱得好 :+200 21 唱歌唱得差 :-300 22 識飲酒 :+100 23 會飲酒但易醉 是 :+500 24 有養寵物 :+100 25 識煮 :+100 26 會做家務 :+100 27 被人稱囋靚女次數過5次 每過5次:+100 28 掖窩有毛 :-800 負600分以下:無得救… 負500分至100 :妖獸都市 200分-700分:少少豬扒 800分-1000分:正常人 1100分-1500分:索女 1600分-2000分:明星級數 2100分或以上:索到爆燈

Re:你有幾正?[轉帖]

嘩哈哈哈~~~~~~~~~~嘩哈哈 我索到爆燈! em2: em2:

其實係之前得1400分... 點知我係呢項狂加自己分... 27 被人稱囋靚女次數過5次 每過5次:+100

其实我唔系正常人嚟架,我系天才,不过我嘅天才唔系喺沟女嗰度之嘛

Re:我索到爆燈!

kathy在2005-05-31 00:14:15說道:[br]嘩哈哈哈~~~~~~~~~~嘩哈哈 我索到爆燈! em2: em2:
你系得嘅!自己索到爆灯就发呢张帖。 难为我点计都系负分。 呢啲所谓计分标准都几荒谬! 男仔高就加分。须知道,“男人高系冇用嘅,男人最紧要系心头高!” 呢句话系梅艳芳喺《审死官》里面讲嘅! 饮得酒好巴闭咩?越饮得嘅人,脾气可能越差,而且攻击性强——呢啲咁嘅男人,执到都喊三声啦。 讲住咁多先。其它嗰啲,第日有机会再讲。请啊!

讲出我心声
卢总在2005-06-08 01:18:19說道:[br][quote]kathy在2005-05-31 00:14:15說道:[br]嘩哈哈哈~~~~~~~~~~嘩哈哈 我索到爆燈! em2: em2:
你系得嘅!自己索到爆灯就发呢张帖。 难为我点计都系负分。 呢啲所谓计分标准都几荒谬! 男仔高就加分。须知道,“男人高系冇用嘅,男人最紧要系心头高!” 呢句话系梅艳芳喺《审死官》里面讲嘅! 饮得酒好巴闭咩?越饮得嘅人,脾气可能越差,而且攻击性强——呢啲咁嘅男人,执到都喊三声啦。 讲住咁多先。其它嗰啲,第日有机会再讲。请啊![/quote]

加嚟减去,都係得1000分。不过我单眼近视(仲要係揸枪瞄准嗰只眼),又唔知几多度。所以冇减到。哈哈~~~~~~~

嘩,食煙都要扣分,有啲離譜噃~~~個人意見~~~