QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4060|回復: 10

香港論壇都有推普機,大家快D來幫拖~

呢度:

http://www4.uwants.com/viewthrea ... age%3D1#pid79390805

喚醒香港同胞, 意義重大!

我喺UWANTS唔衹一次發同方面嘅問題喇

香港D論壇唔單止有推普機, 重有五毛添~

UWANTS系咪香港人氣最旺嘅論壇呢? 仲有邊D論壇需要調兵攻佔?

请你周围派发以下呢段说话,以示你反推普!

你讨厌「推普机」吗?你想第日只听到普通话,而冇晒母语吗?
如果你都唔想嘅话,请你注册投票支持呢位反推普勇士:

http://5yearstar.blogcn.com/5yearstar/m/individualshow?rs=1514
注册投票,你可能唔会有任何得益,但反推普嘅队伍就会多咗你嘅一分力量!请周围转发!

uwants個時事版好多五毛啊, 真系頂唔順...
Uwants嘅五毛黨殺到來粵協啦, 好驚啊~~~~~~
都打唔开。。

原帖由 柳寻风 於 2007-12-30 13:12 發表 都打唔开。。

你而家仲未識? 你師父可以訪問到Wikipedia咖, 哎渠教你啦~

送幅相畀渠哋, 對大洋嘅huhututu都啱用:

原帖由 canton_rights 於 2007-12-30 14:15 發表     你而家仲未識? 你師父可以訪問到Wikipedia咖, 哎渠教你啦~

师父去咗溝女, 所以唔得闲.