QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2455|回復: 4

粵語歌復興,請大家多關注支持

近期好多新秀, 如鄧麗欣、陳柏宇、泳兒等, 唱功唔錯, 曲風亦有唔少創新! Cantopop 重煥生機, 需要大家嘅關注同支持! 建議各位如果開街鋪嘅, 要多播粵語歌; 唱K嘅, 要多唱粵語歌; 有能力嘅要支持正版! 大家努力啊~

希望廣東嘅粵語樂壇亦可以好似HK咁輝煌!

鄧麗欣嘅新專輯 Stephilosophy 幾出彩咖, 大家關注下啦~

產品資料

產品名稱:Stephilosophy (CD + Bonus DVD)
歌手名稱:鄧麗欣
出版日期:2007年12月21日 (立即預購!)
語言:粵語
重量(連包裝):220 g
出品商:百代唱片

《Stephilosophy (CD + Bonus DVD)》內容簡介

首批隨碟附送 Stephy 2008 Calendar 及 Bonus DVD:
360° 看透 see thru stephy live 2007 (花絮), 看透 (MV)

CD
01. 看透
02. 金光燦爛
03. 再見不是朋友
04. 活到美麗
05. 不愛不愛理
06. 男孩子挑選哪位?
07. 那些那些
08. 分手的禮貌
09. 曇花不現
10. Waiting List

DVD
1. 360° 看透 see thru stephy live 2007 (花絮)
2. 看透 (MV)

呢只專輯系幾好, 重有新出嘅Hotcha組合都唔錯, 大家留意下啦
对于新人来讲,邓丽欣都算很好嘞。