QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3182|回復: 3

[資料收集] 奸人坚经典金句

1.有恩不报未算差,有仇不报正人渣。

2.损人必利己,打赢靠暗器。

3.你识做,我识做。

4.咁大条链,咁细只手指公,你有咩做得成功咖,唉,你个人真系。

5.一件污,两件秽,三件无所谓。

6.人财两得,唔使"咸湿"。

7.我系个奸人,可以畀毁灭,但系唔可以畀你哋打败。

8.损人不利己,不如跳井死。

9.係,我係奸人堅,但我奸得堂堂正正,光明磊落,我行得奸,企得奸,怕咩~~。

10.得闲奸一奸,大病都好返。

11.人间有情,你未死就送你一程。

12.女人过咗60斤,男女就授受不亲。

13.真牙人妒忌假牙人,闻所未闻。

14.身体发肤受之父母,无论几多岁,父母都系最重要。

15.我祝你早死早着,唔死晚晚瞓唔着。

16.古语有云:嘢可以乱食,礼物唔可以唔收。

17.宁可信其有,信咗唔使忧。

18.猫捉老鼠,只老鼠死咗,咁只猫玩乜?我要慢慢玩残你。

19.我预咗畀雷劈,但係向我畀雷劈之前,边个睇我唔顺眼,我就要佢陪葬。

20.我浪子美男计上计,打孖咁上,有边个女人唔死向我手上。

21.真係有型,天生硬朗无情,几多好汉为美人,无财又无丁。

22.以和为贵,迟早乞米,三十六著,恃强凌弱。

转贴来源:http://user.qzone.qq.com/591789959/blog/1194660950

已经检查过,若重有错别字,请指正。

向應該係「喺」

掂~~不得不顶下.哈~