QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5528|回復: 4

打開屍屍TV睇禽獸

屍屍TV有成十*幾個頻道,有一個屍屍生頻道好鬼過癮,喺每日嘅唉晚時分,佢就會播出一個叫禽獸世界嘅節目,將全球各地嘅禽獸逐一播均,要幾血腥有幾血腥。

禽獸電臺睇禽獸,真係正到痹!

乜嘢意思? [ 本帖最後由 外外星人 於 2007-12-5 20:51 編輯 ]
最弊聽覺污染呢!
最Q令人反感嘅係部分吱嗱人將班禽獸講嘅說話當人話嚟聽,將啲禽獸所為當正係應份。

请大家鼓掌支持

我z喜欢,请大家鼓掌支持,谢谢 ------------------------- I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you. 我爱你,不是因为你是一个怎样的人,而是因为我喜欢与你在一起时的感觉。 Lineage2 powerleveling webpage:1.archlord gold,2.lineage2 adena,3.lotro powerleveling,4.Lineage2 powerleveling,5.age of conan gold,