QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3878|回復: 8

廣州炒螺王子炒螺明07年最新專輯!!(18禁)

http://www.56.com/u31/v_MTU2MzE5ODg.html

歌詞極度粗鄙,BUT非常搞笑,18歲以下請勿進內

我睇咗螺仔表演十几年嘞!

对上嗰次如果冇记错,应该系旧年嘅年初四。

螺仔嘅演出真系好专业,好精彩!

街边嘅杂音搞到听得唔系好清楚,有埋歌词就好。

呢位“炒螺王子”应该系街头卖唱嘅歌手,最后一首系万恶淫为首,我都晓唱。

根本就唔係新作, 里面有两三首嘅词, 我初中(97之前)已经讲过.

而且都唔觉得有乜好笑. 反而觉得低俗. 因为就算係草根阶层, 粗口都係用嚟发泄, 而唔係常挂咀边.
边個有歌词嘅贴上嚟啊    几搞哈。。。
雖然好粗俗,不過不失為廣州話文化嘅一部分。個場喺邊處架?有機會去睇下真人表演先得。

不过个人好似kamkam地

我想去睇佢唱LIVE喎 哈哈
以下是引用ungoo在2007-9-3 12:42:19的發言:
雖然好粗俗,不過不失為廣州話文化嘅一部分。個場喺邊處架?有機會去睇下真人表演先得。

你几时夜晚流落广州,有地方落脚嘅话,带你去见识下。

烧烟花,游车河,滨江宵夜听咸水歌

http://general-lo.blogcn.com/diary,2223478.shtml