QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2435|回復: 16

[八卦時聞籮] 竞猜2007年度香港小姐

估中三甲者可得奖金三百!

截止时间:7月21号晚8点半。

请参考2007年度香港小姐选举官方网页:

http://tvcity.tvb.com/special/misshk2007/main/index.html

4.5.7号

拣心水,唔好斋睇官方公布资料噃!

重有,三甲位置要排好先算!

有奖金都冇人有性/兴趣?

真正美嘅冇幾多個會去選美~

今屆嘅,上次嚟番禺嗰時見過吓,嗰個新鮮出爐嘅親善小姐唔錯,其餘都唔係好掂~

理得佢有几多个真正靓嘅去参加选美!总之有得你睇就系啦!

又即管睇下我旧年嘅战绩:2006年度香港小姐竞选嘅赛前预测

http://general-lo.blogcn.com/diary,2223317.shtml

开始倒数,重有5个钟。奖金三百!

冠军:

亚军

桂军:

最后半个钟!把握机会,机不可失,时不再来!

竞猜截止!

唔系好睇好阿灿嘅组合。

个人之前比较喜欢3号、7号同12号,不过头先觉得11号今晚可能都会有啲希望。

乜原來今晚啊?出去睇睇先。

乜原来虾仁都系色中饿鬼!哈哈哈!

阿灿个组合已经衰咗两个,冠军无望,睇下牛牛啲选择如何啦!

噉嘅質素都可以做港姐,肯定冇人估到啦。

噉到入唔到,肯定冇培老细行街睇戏食饭直落

畀翻个安慰奖得唔得?100蚊。

眼光不足就唔好噉话人啦!

2号何傲儿虽然系热门人选,但奈何毫无大家嘅风范,点可能胜任到推广宣扬之重任呢?6号就更加唔使指意!

估呢啲比赛嘅结果唔可以单凭个人喜好嘅!除咗要睇个人之外,更加要睇埋整体,睇下佢重有啲咩对手。

你全军尽墨,重好意思问我攞安慰奖?牛牛或者重可以考虑一下。

結果如何?琴晚掃咗吓就冇乜點睇~

想知结果如何,可以上TVB.com或者各大网站查询。

想睇赛后分析,请睇《小评“2007年度香港小姐竞选”》:

http://general-lo.blogcn.com/diary,8884676.shtml