QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3405|回復: 11

10年後盼做下一個王菲 2017目標:王菲——衞蘭

卫兰天生一双水汪汪嘅桃花眼,入娱乐圈发展绝对系入型入格!

加上把声又生得靓,将来必定有好前途!

佢对耳有些少“轮飞廓反”,天生就系几主观、几有自己主见嘅人,的确有机会成为好似王菲咁有性格嘅艺人!

但系如果继续跟住“天朦光”啲噉嘅垃圾就一定会窒碍佢嘅发展!

盧總好似幾睇好佢喔~~~

佢番文講得好過廣東話,甚至好多中文字唔認得,不過製作人都好主意幫佢執字正音,香港流行曲呢方面重係比較注重嘅。

我批亲嘅都一定会中!

唔使几耐,佢就会遇到事业上嘅樽颈,而家嗰条废柴“天朦光”帮佢唔到!

佢究竟係邊度人?

母乳係“譜”語???郭語???

定雞腸???

第三張相唔錯。。。。

卫兰阿妈系中韩混血儿,不谙广州话,只会用英文同韩文同人交流。

唔怪之得喇。。。。

輪廓好正。。。。。。有南韓嗰邊啲樣。。

但係點解佢自己話唱國語歌好啲嘅?又話佢亞媽唔識中文!!!

佢首迪士尼幾好聽,外表就只係包裝得好,個人還是較喜歡外省mm歌手,
以下是引用barryshawn在2007-6-13 14:17:17的發言:
佢首迪士尼幾好聽,外表就只係包裝得好,個人還是較喜歡外省mm歌手,

佢唱過首“迪士尼”?

盧總識睇相“0架”?掂噃!哈哈

不過佢真係幾唔錯噶。

首歌全名係"他約我去迪士尼"兩三年前既歌,原來係陳曉琪唱,衛蘭番唱好好聽

王菲係一代歌姬。衞蘭雖然都 ok,但係唔好笑死人啦。