QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3750|回復: 13

張敬軒?衞蘭?

張敬軒?衞蘭?

張敬軒?衞蘭?

佢想成功?算罢啦!

以佢份人咁“串”、咁嚣,又冇品,点可能成功啊?

再睇埋佢个衰样,双眼大而无神,双颧低陷,鼻扁、齿露——如果噉都可以做到歌神嘅,大家随时过嚟拆我卢总嘅招牌!

盧生,唔好“侄”到咁盡。

佢音樂創作都有一手,不過就歌路唔算太廣。

我覺得佢去香港樂壇發展係一個明智之擧。

我冇“侄”到佢!

虽然唔算得系依书直说,但我只不过系讲事实而已!

佢去香港发展明智与否,同佢能否做到“一哥”系两回事!况且如果佢屋企冇钱、冇关系嘅话,你估佢有冇机会吖嗱?

人地實力派嘛

盧總妒忌人哋。

我對佢啲歌就冇乜興趣。

哈哈,話雖如此,但咁數落到真係有啲咩太過唔比面噃。

雖然佢啲歌我都唔係好中意,但睇落都當屬有才藝之人啦。

當然,都覺得咁個樣成為歌神真係難以想像。

唱功都可以話好過唔少當紅港星,不過想做“一哥”就笑大人把口。
以下是引用Wai在2007-6-13 19:46:10的發言:

盧總妒忌人哋。

我對佢啲歌就冇乜興趣。

你冇嘢系嘛?佢有咩值得我妒忌?

哎,今时吾同往日啦,21世纪肿有D乜野歌声唱歌会特别好听丫,有辉煌就会有低迷,歌坛亦都吾会例外!
才華同唱功係叫做有少少嘅,不過就係串咗D囖~~!

雖然離"歌神"呢個目標甚遠,但確實比好多現今樂壇嘅“當紅歌手”好好多。

我撑轩仔 佢啲歌畀人一种轻松、自然嘅感觉 听起上嚟好舒服

内地歌手去到香港嘅 轩仔都算得话係比较成功 识写识作识唱 比好多香港歌手都要掂 喺颁奖、采访上便佢都係话自己係广州歌手而唔係香港歌手 冇忘记家乡嘅一切

06年嘅各大颁奖礼上便都攞着唔少奖 好多前辈都赞佢

一個内地歌手去到香港可以发展成噉样 你哋重想佢点??

[em09]