QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5253|回復: 19

[求助]點解我個置頂多咗兩舊嘢?

Is it ony me or the rest of ur guys can see that shit??

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我都有同樣問題。

無人知道咩問題?

我以為我中毒添

近牌論壇屢受廣告帖困擾,迫切需要使用新服務器先能治標治本,喺時候募集資金嘞。

而家嘅廣告真係無處不在

連入去管理版都見到!

近牌論壇成日被惡意廣告功擊,迫切尋求解決方案.

自從熱心網友喺大洋宣傳粵協之後, 時不時會有人過來發垃圾貼搗亂.

"反抗地鐵去粵化運動"亦被秋後算帳, 某D喺大洋積極發貼護粵嘅人士已被大洋封IP, 喺白度"粵語吧"、"廣州吧"等貼吧積極護粵嘅人士亦被白度封IP, 使網上粵語救亡運動聲勢突然大減.

喺大洋發"粵語文化傳播協會"嘅介紹文章, 竟然出唔到貼...

以下是引用乜哥在2007-6-3 16:33:24的發言:

自從熱心網友喺大洋宣傳粵協之後, 時不時會有人過來發垃圾貼搗亂.

"反抗地鐵去粵化運動"亦被秋後算帳, 某D喺大洋積極發貼護粵嘅人士已被大洋封IP, 喺白度"粵語吧"、"廣州吧"等貼吧積極護粵嘅人士亦被白度封IP, 使網上粵語救亡運動聲勢突然大減.

喺大洋發"粵語文化傳播協會"嘅介紹文章, 竟然出唔到貼...

哇,而家到咗咁嚴重嘅地步呀?睇睇要落力保護粵協呢方淨土至得。

對呢個社會,雖然我都好灰,但唔至於咁得人驚啩?如果係嘅話,我哋遲早完。

我冇講大話咖, 確實有積極護粵人士畀大洋封咗IP.

baidu封IP嘅證據:
http://tiebacommit.baidu.com/f?kz=200007142

(引用
認真火滾!我將呢個貼置頂之後,我電腦個IP畀百度封鬼

封IP算小case啦, 大家知唔知仲有'定向封網'哩味嘢, 可以令某人完全上唔到網.

仲有, 大家知唔知Great Firewall系乜?

baidu好多嘢真系做得好過分, 偏偏口個度又人氣咁旺. num計拉D人過來啦~
我有個問題,係咪喺歐洲連過嚟有問題啊?我成日唔用proxy訪問,打開網頁都好慢.我問幾個喺漢堡嘅朋友,佢哋都話唔用proxy嚟訪問粵協都好慢.每次訪問粵協都用軟件揀廣州嘅proxy嚟訪問粵協就快,不過睇返歐洲啲網站,就鬼咁慢,好鬼麻煩.有冇解決辦法??[em06]

because CCP's Great Fire Wall performs real-time checking against all data coming in and going out from mainland ffice:smarttags" />China, therefore, the slowness is reasonable...

fficeffice" /> 

The Great Fire Wall has consumed billions of money and is still upgrading...

而家用緊嘅server唔夠高級(因為當初佮份買嘅三兩丁友都祇係普通打工仔,冇乜幾個錢買貴嘢),國外或者係教育網訪問都好慢,唯有第時換過一個好啲嘅server先解決到問題,到時湊錢換嘅時候,希望多啲善長仁翁捐獻,唔好托手踭啦。
咪係,有啲人就成日喺度造謠。

家下又有人过嚟搞事喇!

我个场就已经清理干净嘞,其它阁下自理!

以下是引用紫凤凰在2007-6-16 1:00:58的發言:

造謠? 呢度各位版主都知道發生過咩事.
[此帖子已經被作者於2007-6-16 12:21:10編輯過]
造謠? 呢度各位版主都知道發生過咩事. 不如以後D垃圾貼等你來刪?
以下是引用紫凤凰在2007-6-16 1:00:58的發言:

造咩谣?请举具体例子。

我哋使唔使靠造谣或者哗众取宠去博宣传啊?

至少我系靠自己本事,再抓住机遇去做嘢嘅,唔会生安白造!

[quote]原帖由 highyun 於 2007-6-4 05:13 發表

對呢個社會,雖然我都好灰,但唔至於咁得人驚啩?如果係嘅話,我哋遲早完。[/quote]

暖水煮田鸡,唔会畀你有感觉