QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3291|回復: 12

新做:每当变幻时"

http://bbs.timeson.cn/UploadFile/2007-5/2007541727968803.mp3呢个系OK伴奏下载.

每当变幻时~~~~~~~音乐制作:老伍一派

哇!老伍兄又有新野!快坐張沙發欣賞下先~~

幾好聽。

開頭睇個名以為係千wah同Eason出新戲添。

QUOTE:
以下是引用Wai在2007-5-4 19:13:33的發言:

幾好聽。

開頭睇個名以為係千wah同Eason出新戲添。

唔好傻啦,呢個版嘅大哥都係聽住7、80年代嘅歌成長嘅,鍾意嘅大多係粵語歌輝煌時期嘅歌,點會爲而家啲歌星做伴奏?

首伴奏好優美,本身都已經係一首好正嘅旋律,冇人聲別有風味。

請問有咩辦法可以下載這歌曲?

整得...好好聽....^_^!!

這首確是經典中之經典...

多謝老伍兄...^^

各位..来迟咗~~唔好意思~多谢大家~~其实我做呢首曲..第1系喜欢呢首歌.第2..系想比豆豆唱既~`因为佢歌声系~~冇得弹~~~所以话............[em02][em02][em02][em02][em02][em02][em02][em02][em02][em02][em02][em02]
QUOTE:
以下是引用老伍一派在2007-5-4 23:16:38的發言:
各位..来迟咗~~唔好意思~多谢大家~~其实我做呢首曲..第1系喜欢呢首歌.第2..系想比豆豆唱既~`因为佢歌声系~~冇得弹~~~所以话............[em02][em02][em02][em02][em02][em02][em02][em02][em02][em02][em02][em02]

丫.......................o依........................

我黎左呢到之後.........好開心丫.............覺得好幸運丫................

其實我唱歌...真係...真係唔係真係咁好...但係你地就包容晒多有不足.....

呢首歌...我會練的! 不過唔知點解我 download 唔到...

可唔可以用 Email 形式 send 比我丫? ^_^!! + ^@^!!

记得呢首歌刘珺儿、薰妮都唱过,作曲係周蓝平,而作词就係大名鼎鼎嘅卢国沾。

歌词非常感人,听完有种催人泪下的感觉。

非常难得老伍做出咁好嘅伴奏,真係我嘅知音人,谢谢老伍兄。

豆豆~~~呢个地址系伴奏既~~你可以用网制快车或其他来下载,粘帖落来就OK拉.....期待你的演译。[em02]

http://bbs.timeson.cn/UploadFile/2007-5/2007541727968803.mp3

?

再或者我传比S兄或华少等佢地传比你拉。。。。。。。。。。。。

[em07]
[此帖子已經被作者於2007-5-5 8:13:51編輯過]
細個果陣就聽薰妮唱呢只歌,好正.
QUOTE:
以下是引用tonkabean在2007-5-4 23:26:00的發言:

丫.......................o依........................

我黎左呢到之後.........好開心丫.............覺得好幸運丫................

其實我唱歌...真係...真係唔係真係咁好...但係你地就包容晒多有不足.....

呢首歌...我會練的! 不過唔知點解我 download 唔到...

可唔可以用 Email 形式 send 比我丫? ^_^!! + ^@^!!

豆豆~我已发Email比你~~唔知是否收到......[em07]
QUOTE:
以下是引用香城浪子在2007-5-5 9:55:39的發言:
細個果陣就聽薰妮唱呢只歌,好正.

多谢晒你既支持.............

I love this song too~~!!!

Great Job~~