QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2950|回復: 5

因乜解究刪咗閒情版嘅帖

Monfan貼盧總上鏡嗰張嘢呀。

搞到我被人delete咗帖。

悶鬼。

知到邊條友刪。

而家唔入乜鬼門派呢啲無聊嘢。

你畀人删帖系小事,值得喺庶大嘈大闹咩?

贴我张相出嚟,对你哋嚟讲,可能只系一件茶余饭后嘅谈资,一单娱乐新闻;但对于其他人嚟讲,可以好大件事!

我卢总并唔系单纯做“推广广州话”一件事,重有好多人等紧我帮,重有好多说话等紧我去讲——我寻日喺大学城嘅所见所闻足见一斑,请你留意。

我为协会做咗几多嘢你知唔知?我为呢个社会嘅人做咗几多嘢你又知唔知?

如果你哋系要将我曝光嘅话,噉对唔住嘞,我以后都唔会再做任何嘢!

想卢总可以继续有嘢讲嘅话,唔该各位谨言慎行!否则面斥不雅!

我冇喺度嘈生晒,我亦唔使同你為呢啲鬼嘢喺度嗌譅。

我係問點解刪咗張帖(轉貼新聞紙)。

而家知到點解,我重覺得無謂同你傾呢啲嘢落去。

QUOTE:
以下是引用Wai在2007-5-2 14:15:56的發言:

我冇喺度嘈生晒,我亦唔使同你為呢啲鬼嘢喺度嗌譅。

我係問點解刪咗張帖(轉貼新聞紙)。

而家知到點解,我重覺得無謂同你傾呢啲嘢落去。

我夠成日畀人話立亂發帖惡意貼圖喇,又扣分又扣經驗,我都冇投訴喇。

但係搞到威望居然係負數,就搞笑啲!

不過喺自己做版主嘅版度,發貼畀人刪梗係冇面啲咖喇!

唔怪得呢位仁兄咁嬲嘅!

有人唔觉意玩嘢玩出火,好在畀我救熄咗,否则可能好大镬!

唔好话我话你,你系噉发图上嚟,的确会占咗好多服务器资源。

不如过嚟 http://www.blogcn.com/signupv3.asp?ftype=u&fid=750051

注册返个用户,几乎无限量上存使用,每张有500k好过啦!

[此帖子已經被作者於2007-5-3 4:48:20編輯過]