QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1971|回復: 5

[純水無大礙] [原创]What is Life?

do you love of life? life can be sweet, but life can also be bitter. just like winston groom said in his book forrest gump, “life is like a box of chocolates. you never know what you’re gonna get.” when we were still at the teenage, we always thought that life was nice. and we wished we could have been adults at that time. we tried hard to behave as an adult. however, when we have grown up, we are afraid of being old and do our best to be young. so man is always greedy. they always want to get everything that doesn’t belong to them. jack london wrote a masterpiece called love of life. but at last, he killed himself. that’s just a tragedy of mankind.

Re:[原创]What

睇完之後令我諗起之前我睇左既一篇文章... 人永遠都唔知自己想要咩...需要咩野... 細個個陣...成日想快d 長大...做大人就好... 到大個左...就覺得細個個陣開心d...又怕自己一日一日咁老去...想返返小時候... 人係後生個陣不理健康...不惜一切就去想搵多d多d錢... 但到佢有大把錢個陣...佢又想用所有佢既金錢去換返健康...

Re:[原创]What is Life?

“il莹 在4岁时,成功就是不会尿在裤子上;在12岁时,成功就是有朋友围绕;在20岁时,成功就是拥有性生活:在35岁时,成功就是赚大钱;在60岁时,成功就是拥有性生活;在70岁时,成功就是有朋友围绕;在8o岁时,成功就是不会尿在裤子上。 ” 以上呢段嘢摘自余冠淫嘅签名档

highyun在2004-12-13 21:35:07说道:[br]“il莹 在4岁时,成功就是不会尿在裤子上;在12岁时,成功就是有朋友围绕;在20岁时,成功就是拥有性生活:在35岁时,成功就是赚大钱;在60岁时,成功就是拥有性生活;在70岁时,成功就是有朋友围绕;在8o岁时,成功就是不会尿在裤子上。 ” 以上呢段嘢摘自余冠淫嘅签名档
请问余冠淫是何许人也呢? 不过呢段话的确发人深思,写得好实在。

highyun在2004-12-13 21:35:07说道:[br]“il莹 在4岁时,成功就是不会尿在裤子上;在12岁时,成功就是有朋友围绕;在20岁时,成功就是拥有性生活:在35岁时,成功就是赚大钱;在60岁时,成功就是拥有性生活;在70岁时,成功就是有朋友围绕;在8o岁时,成功就是不会尿在裤子上。 ” 以上呢段嘢摘自余冠淫嘅签名档
又講得幾啱渦!~ em6:

补充下: 细时人地当你系宝、掌上明珠(爱不惜手),老时当你系草、废材(嫌你麻烦)~~~~