QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3187|回復: 3

[求助] 論壇重登錄問題

各位管理員,我想問點解有時登錄咗論壇,寫緊嘢嗰陣,有時時間長咗啲,之後click發表或者發表回覆之後會再要求登錄?我以前每次登錄時都選“不儲存cookie”(辦公室電腦,唔想留低cookie),系咪同我嘅選擇有關??重有,我嘅簽名一路都顯示唔到,[em09],揀咗“顯示”都唔得,我開始以為系我積分唔夠,但系尋日我見到有位普通會員嘅積分重低過我,佢嘅簽名都顯示得到。我睇過我嘅資料修改頁面,顯示如下:

QUOTE:
簽 名:
不能超過 0 個字元,0 為不做限制
文字將出現在您發表的文章的結尾處。

不能超過 0 個字元”,咪即系一個字都唔得。麻煩各位管理員幫手睇吓系乜問題,唔該。

[此帖子已經被作者於2007-4-24 10:51:37編輯過]

論壇對於用戶登錄確實有bug,樓主講嘅問題我都試過幾次。喺目前嘅技術同時間限度內,呢個程序嘅bug好難馬上解决到,請樓主及其他版友諒解。

建議各位喺發出比較長嘅帖子之前,先copy帖子內容備份咗先。

??????? 系喇,雖說我平時好少發帖,一方面我嘅性格系一個因素,另外一方面就系有時打好字或者copy好之後,click發表,就要求重新登錄,之前所做嘅一切就毀於一旦,copy嘅話都冇咁難受,若然自己打出嚟嘅就叫人好心灰,有時又因為時間問題,就算系copy嘅都話“算吧喇”,不得不放棄,無奈。
  噉嘅情況我都遇到唔少,所以我不嘍都養成好習慣,就係無論發帖嘅內容長定短,一概都先copy咗再發,以防萬一。