QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3168|回復: 8

翻唱"何日再相逢"

个咪唔系几好~~

望大家指正~~~~~~~~~

好耐冇唱歌仔玩,一时兴起~~卒之裸翻支咪大喊三百六十通.........呵呵呵呵

封咪半年之後,老伍兄終於再開咪。聽完之後忍唔住講句:阿Sam又返嚟喇。

老伍哥,

好似丫 Sam丫...^_^!!

好有那份親切感^_^!!

係咪做左特別效果? 把聲好得意^^ [em23]

多謝你的歌曲.

老伍獨特的聲綫,唱出了這首歌的滄桑感,聽着很舒服。
老伍兄感性嘅聲線,又再度重現江湖嘞,老伍兄翻唱阿Sam呢首略帶傷感Feel嘅歌曲,頗有一番風味。

老伍开金口,一定要撑啦~~~呢次伍哥仔真系久休复出,大家都等咗好耐呀~~~

声线真系.......无得顶果只......听完训觉都训得香D!

QUOTE:
以下是引用蓝色街灯在2007-4-21 0:03:16的發言:

多谢晒街兄~~同埋一班好友~~街兄今晚原本话去东兴办事既...点之又临时变动咗....

所以先迟迟来顶贴.......

好多谢大家对我既支持日后更加要努力多D咯...

[此帖子已經被作者於2007-4-21 0:39:57編輯過]

支持!多啲呢类流行曲出产就好喇!可惜时代唔同咗!都系爱情口水k歌商业味道重~

一段時間無上來,見呢處多左好多翻唱歌, 0唔錯,要支持一下先!