QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3381|回復: 5

我睇开的一本几唔错的DVD杂志《银幕内外DVD》!

《银幕内外dvd》喺一本月刊,我今年年中左右,喺广州行街无意中发现咗佢,买咗本黎睇睇,觉得唔错。内容主要系介绍dvd影碟的出版时间、影碟剧情介绍、碟内有乜野花絮、新片介绍等等。几丰富,印刷也几精美,最值得一提的就喺13蚊的价钱,每期送一张正版dvd,大家唔好以为送的就无好野,出版社送的碟都喺一d无版权争议或唔使交版权费的电影,从我伊家所买的数期里边,就有好多名片猛片,奥斯卡得奖影片亦有唔少。最新呢期12月的送的就喺成龙出新片《新警察故事》,我买时都几惊讶,咁新都有?!就喺有!不过只碟我未试,未知有无粤语,不过我想正版dvd,应该有语言选择的。最担心就喺国内的音像出版物,虽然系正版,但就喺无粤语选,你都吹佢唔涨! 诚意将呢本杂志推荐俾中意睇碟的朋友!

Re:我睇开的一本几唔错的DVD杂志《银幕内外DVD》!

幾多銀兩一本吖?~ em6:

如果净系得国语,我宁愿掉落垃圾桶

high_hand在2004-11-29 12:53:33说道:[br]幾多銀兩一本吖?~ em6:
人家都写到明13蚊啦,你真系人如其名,眼低手高

琴晚睇过,真系的国语,激死!唯有摆埋一二角了!

唔怪之有得送啦