QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5007|回復: 11

[講古擂臺] 我有由楷叔、林兆明等人播故仔,包括三國、水滸、七俠五義等等,有無人想要嘅?

我想要。

刻成碟寄比我得唔得

得,但點畀你先?

我暫時依家有《東周列國志》、《三國演義》、《七俠五儀》同《水滸傳》,你要邊套?

啲故仔都係全套嘅,唔會話少咗中間一兩回嘅,都係原來楷叔啊,林兆明佢地講嘅原版,我自己收藏咗有五、六套啦(詳細list要返屋企睇返嚇),有無人係想要嘅??如果有人想要,我會諗辦法同大家share~~~
全部都係mp3格式嘅,有啲係用rar壓縮,有啲係iso嘅模擬光盤,一套故仔都幾百M(起碼五、六百M以上),所以係想要嘅就早啲出聲,我可以試試聯系嚇,睇嚇有無人share啲空間出嚟畀大家down~

要阿。楼主上传比我地拉。

我有梁錦輝嘅《說岳全傳》,楷叔嘅《興唐傳》、《楊家將》幾部古仔
[此帖子已經被作者於2007-3-23 17:27:02編輯過]
去渔人,大把下载啦
QUOTE:
以下是引用wai_zai在2007-3-23 17:24:19的發言:
我有梁錦輝嘅《說岳全傳》,楷叔嘅《興唐傳》、《楊家將》幾部古仔

我想要說岳全傳喔~可否上傳給我呢?謝謝

QUOTE:
以下是引用guoaen在2006-12-29 11:56:07的發言:
啲故仔都係全套嘅,唔會話少咗中間一兩回嘅,都係原來楷叔啊,林兆明佢地講嘅原版,我自己收藏咗有五、六套啦(詳細list要返屋企睇返嚇),有無人係想要嘅??如果有人想要,我會諗辦法同大家share~~~

我想要楷叔嘅三國,可以上傳又或者寄我郵箱嗎?

e-mail add.: anita1121iao@gmail.com

先行道謝!!^.^

我在外国,迟点回广州。请问这些古仔在广州有卖的吗?很想买几套带过来听(顺便支持一下发行这些CD的出版社)。乡音实在难得啊。尤其是楷叔的声音,勾起很多儿时的回忆!
如果没有卖的,请问在哪里可以下载啊?
谢谢。
以下是引用guoaen在2006-12-30 14:47:33的發言:

得,但點畀你先?

我暫時依家有《東周列國志》、《三國演義》、《七俠五儀》同《水滸傳》,你要邊套?

我要《東周列國志》,多谢

以下是引用guoaen在2006-12-30 14:47:33的發言:

得,但點畀你先?

我都想要吖。

我加你QQ,得闲嗰阵传畀我。

得冇?

[em09]