QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3870|回復: 12

求助:ATV僵2

复生不是僵尸吗?为何在3里变成大人了?

Re:求助:ATV僵2

原来你有睇呢部电视剧架?我冇睇过啊

唔好意思!帮你唔到!我伊家连无线的剧集都少睇了,更何况亚视的!

嗰出戲噤悶,邊有人睇架!~ em6:

poplar在2004-11-07 21:57:10说道:[br]复生不是僵尸吗?为何在3里变成大人了?
好似話馬小玲幫佢解左...而家復生係人....所以可以變大個仔 (其實係編劇要搵返個小朋友做返呢出戲...所以要安排個橋段復生可以成長...哈哈) 不過佢大個左好樣衰呀.........嗚嗚.....佢細個好可愛嫁...

讲开又讲,万二蚊又几襟老喎。可惜由于喺亚视,都唔系好多人识佢。

出戲揾嚟講,如果好似佢講得噤好,我情願做vampire啦!~ em6:

我不喽都唔钟意睇亚视,啲制作质量都零舍差过人

仲有嚟嚟去去都喺嗰幾條友,依出嘢一次可以睇曬所有亞視嘅演員啦!~ em6:

亚视而家啲台柱几乎全部都系无线啲弃将

仲要幾十歲嘅老人家!~ em6:

咁你都可以講以前好多atv既去晒tvb........... 我覺得atv係個弱勢台...無咁多錢..但佢有盡力....幾有新意.... 但無線都唔係好好嫁咋........... 劇本一般...又霸道...

atv去无线嘅都系精英,而且去到之后唔一定可以出人头地,林伟辰就系一个例子。 而无线过atv嘅,绝对系弃将,一系就系啲过气小生,一系就系啲二打六。 atv所谓有新意,无非都系得个百万富翁。我极之反感佢成日卖埋晒啲韩片日片北片嚟播,极少自己制作嘅节目。虽然话一直都畀无线骑住,但以前都唔会噉,都起码有两档自己制作嘅电视剧同埋宗艺节目,而家,都唔知有乜,除咗新闻,我都冇乜几可睇呢个中资控制嘅垃圾台。