QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5711|回復: 10

初高級書院版版主承諾

對於論壇其他分版同樣給予重視,每一分版都有其精彩內容,不過帖量大版主可能亦無法全面兼顧,還望各位諒解並鼎力支持,繼續撐旺本論壇。
  鑒於關注粵協網站及論壇之各界朋友日益增多,粵協聲譽亦日漸上陞,吾輩承諾於論壇最最重點之分欄初級書院版、高級書院版做到有新帖必定有回帖,有問必答、有教無類、有料共享,永不讓任何一張新帖有人路過但無人過問,以回饋廣大網友對吾輩支持。各路好漢可免除無人響應之後顧之憂,積極暢所欲言。
呢個承諾應該畀更多人睇到,特别係習慣喺Q群發問嘅朋友。

呢個承諾亦係普通論壇所從來未有過嘅,粵協可以講係開創先河。

但有此承諾,會否有水帖之嫌?各位版主能否保證每篇文章都可以作答,有涵括四海之養?
  初高級書院兩大版塊版嘅版主絕對係盡心盡意去解答,當然超出個人能力範圍外者祇能拋磚引玉,另有其他網友回覆且觀點精辟獨到者版主亦無須再加把口,如發現有嚴重水帖成分則版主有職責加以管制及重懲。

噉我都應該喺嗰度嚟發問,而唔應該喺Q群度問羅。

[em03]

TEA姐早应该啦!!!!!!!!!!!!

果然经过寻晚一役,醒目左窝!!!可喜可喜.....

唉...........

廣東人、HK人做嘅粵語網站都唔少, 最好將渠地拉埋過黎, 凝聚力量~ 站長可以過去發邀請函咖~
[此帖子已經被作者於2007-5-27 11:25:10編輯過]

可不可以实行一帮一或二的学习带动啊。。

初级学习者,找不到入门法,看了拼音,不知道应该怎么样用。。唉。。

[em11]
以下是引用cantonian在2007-5-27 11:22:48的發言:
廣東人、HK人做嘅粵語網站都唔少, 最好將渠地拉埋過黎, 凝聚力量~ 站長可以過去發邀請函咖~

如果呢樣嘢只係局限於站長去做,宣傳效果好有限,如果每一位網友都願意分擔為粵協做宣傳嘅任務,噉我哋嘅影響力就自然會以級數形式增長。