QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4434|回復: 13

[八卦時聞籮] [轉貼]安仔拍慈善寫真全裸露體毛

(星島日報報道)國際知名攝影師Leslie Kee前晚於香港設計中心舉行《Super Stars影展及攝影集慈善義賣》開幕典禮,逾300位亞太區紅星參與拍攝Super Stars慈善寫真,當中包括王菲、劉嘉玲、濱崎步、安室內美惠等。

會場內展出多幅作品,許志安是男歌手中最性感裸露的一位,全裸上陣的安仔只用牛仔褲遮掩重要部位,並露出恥毛,同樣全裸的郭富城亦以牛仔褲遮掩重要部位。

不少女星如張柏芝、徐若瑄模特兒Danielle均赤裸上身,性感大膽﹔而鈴木仁的好友日籍男模特兒全無遮掩的赤裸寫真,大膽程度令人嘩然,鈴木仁起初尷尬不肯在好友寫真前拍照,記者要請他用身遮?好友下體拍照。

對於為Lesile Kee拍攝性感照,許志安表示對方是攝影大師,曾經為其唱片拍攝封面,加上是慈善性質,所以覺得問題不大,他說﹕「拍攝時心態是放鬆的,好似Model咁影相,現場都清晒場,(重要部位要黐膠紙嗎﹖)沒有呀,全部都是男仔,平時去踢波,克勤、阿倫都係咁?啦。」

問到安仔拍完的照片是否要經他過目﹖他說﹕「不用的,他咁紅又是國際級,我信得過他,如果現場有失手影錯?,可以即刻Delete?佢。」記者笑問安仔事前有否修剪過體毛﹖他說﹕「?期興爆炸裝呀﹗所以沒有去整負離子。」

安仔話如果全裸的話,他就接受不到,反而點到止即感覺最好,對於Sammi(鄭秀文)復工,問到有否鼓勵說話給她﹖安仔說﹕「唔使啦,她一直都有工作。」

有份參與拍攝慈善寫真的方力、張智霖、鄭希怡(Yumiko)、鍾鎮濤、鈴木仁、連凱等出席開幕禮,小方的寫真穿上白色三角泳褲,大騷肌肉肚毛,但對比其他男星露毛全裸寫真只屬小兒科,小方即揚言為慈善露下體也可以,他笑說﹕「我未夠Man,畀多10年時間我。(你唔肯脫﹖)唔係,穿泳褲係Leslie意思。(露何B仔得唔得﹖)得﹗如果係為慈善,但要等我再成熟?先可以,等到40歲先啦,我同我個細路一齊唔?衫影。(太太呢﹖)唔可以同太太一齊玩啦。」

wow~~~
毛主席話:“有毛嘅地方就有恩怨,有恩怨嘅地方就有江湖。。。。毛就係江湖。。。你點避”
唔通老毛佢係Brokeback。
恶心
幾sexy呀,如果係Leon就好lu~~~
好型啊,有没有其他明星D相?
真系有啲反胃~~都唔明个摄影师点谂嘅
安仔個表情~~~~~~=_=
點解啲女嘅冇得睇嘅???[em02]
個樣咁enjoy嘅....
哈哈~唔系咁过瘾啊嘛~哇哈哈
哇```

第一次睇到......

乜搵D敢野搞啊