QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3157|回復: 5

[純水無大礙] [讨论]你最唔鍾意女仔/女人既咩野行為...??

你最唔鍾意女仔/女人既咩野行為??? 我唔鍾意女仔/女人講粗口...因為粗口已經係句句貶低女性..如果再由女性口中講出黎.....真係..........想死........

Re:[讨论]你最唔鍾意女仔/女人既咩野行為...??

kathy在2004-10-29 09:23:19说道:[br]你最唔鍾意女仔/女人既咩野行為??? 我唔鍾意女仔/女人講粗口...因為粗口已經係句句貶低女性..如果再由女性口中講出黎.....真係..........想死........
kathy好耐无上来啦,有点miss u添。 我讨厌女仔做的行为有好多噶,例如:在公众场合挖鼻孔、大模斯样地剔牙、打完喷嚏的鼻涕用手一擦顺手在裤子上一抹、明明生得样衰衰还扮到鬼5马6以为好有型、烂哒哒……

“在公众场合挖鼻孔、大模斯样地剔牙、打完喷嚏的鼻涕用手一擦顺手在裤子上一抹”呢啲系男女都适用嘅。如果专门针对女人嘅,就系“明明生得样衰衰还扮到鬼5马6以为好有型、烂哒哒……”呢样,我最争就系嗰众当众发姣嘅女人

但根據非正式統計... 女人眼中個d 發姣既女人係男人既角度變左可愛...活潑.......好受歡迎個喎 無咩男人抗拒個喎...

庾庚在2004-10-29 12:39:29说道:[br][quote]kathy在2004-10-29 09:23:19说道:[br]你最唔鍾意女仔/女人既咩野行為??? 我唔鍾意女仔/女人講粗口...因為粗口已經係句句貶低女性..如果再由女性口中講出黎.....真係..........想死........
kathy好耐无上来啦,有点miss u添。 我讨厌女仔做的行为有好多噶,例如:在公众场合挖鼻孔、大模斯样地剔牙、打完喷嚏的鼻涕用手一擦顺手在裤子上一抹、明明生得样衰衰还扮到鬼5马6以为好有型、烂哒哒……[/quote] 係呀~呢排好忙...所以少左上網........ 哈哈~~~~~~ 可能你習慣左每日睇我d 無聊留言...無左我幾日覺得唔慣啦~~~ em2:

我讲当众对住男人(个男人唔系佢嘅男朋友)发姣,又核凸个d啊。