QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2507|回復: 14

[純水無大礙] [灌水]你地有無養寵物嫁?

你地有無養寵物嫁? 如果無... 你最想養咩寵物???

Re:[灌水]你地有無養寵物嫁?

我想養一隻猩猩....因為猩猩好似人..好得意...模仿力又高...之前睇新聞仲話猩猩識打掃屋企...哈哈!!!好想養... 不過...似乎有d 脫離現實.... 以下既現實d..... 一隻可以俾我騎住係屋企入面周圍走既大狗(要4肢發達)...一隻8哥犬... em2:

有呀,我在公司有两条狼狗,13条锦鲤! 在家有一缸水草!30几条小鱼!

我钟意养猫架,猫狗一齐养得唔得架? 如果任我拣,畀只熊猫我养就正喇!

我都覺得panda 成身毛毛...又傻傻地咁樣.....又軟棉棉好舒服...我同媽咪講過我想我屋企有隻panda...... 但一諗到panda 又大食..又懶...又dirty........都係唔好啦~ 猩猩好d...教識佢自己沖涼

啲宠物都系食完就瞓,瞓完就屙,屙完就玩架啦,唔通你买只宠物指望佢会帮你做嘢咩。 猩猩太样衰喇,冇猫狗嗰啲咁可爱。

唔係呀! 我覺得猩猩都好可愛呀!!!

毛小子在2004-10-28 23:54:38说道:[br]有呀,我在公司有两条狼狗,13条锦鲤! 在家有一缸水草!30几条小鱼!
我从10岁就开始养热带鱼,成日睇住d鱼仔追来追去,都学左唔小做人嘅道理 em3:

南拳北腿孙中山在2004-10-29 09:33:45说道:[br][quote]毛小子在2004-10-28 23:54:38说道:[br]有呀,我在公司有两条狼狗,13条锦鲤! 在家有一缸水草!30几条小鱼!
我从10岁就开始养热带鱼,成日睇住d鱼仔追来追去,都学左唔小做人嘅道理 em3:[/quote] 有机会影d相比你看!

自己噶0野都未得闲做得完,边有d 0甘噶闲心喔。不过细个时都养过猫,我个人比较喜欢猫。

南拳北腿孙中山在2004-10-29 09:33:45说道:[br][quote]毛小子在2004-10-28 23:54:38说道:[br]有呀,我在公司有两条狼狗,13条锦鲤! 在家有一缸水草!30几条小鱼!
我从10岁就开始养热带鱼,成日睇住d鱼仔追来追去,都学左唔小做人嘅道理 em3:[/quote] 咩做人道理啊?

庾庚在2004-10-29 12:30:25说道:[br]自己噶0野都未得闲做得完,边有d 0甘噶闲心喔。不过细个时都养过猫,我个人比较喜欢猫。
你至巴闭啦,你养咗个女女

highyun在2004-10-29 21:38:13说道:[br][quote]庾庚在2004-10-29 12:30:25说道:[br]自己噶0野都未得闲做得完,边有d 0甘噶闲心喔。不过细个时都养过猫,我个人比较喜欢猫。
你至巴闭啦,你养咗个女女[/quote] 5抵得啊?快d学下做人咯,哈哈~ em2:因住我个女女打你啊,她又不是宠物,横~ em7:

你肯带个女出嚟畀我玩,我又唔介意佢打我喎 em15:

highyun在2004-10-29 23:56:23说道:[br]你肯带个女出嚟畀我玩,我又唔介意佢打我喎 em15:
哇!你真系当正她是宠物啊,你就想!横~