QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 使君子

[感情人生] 我承认我中意北妹

真係好重口味,D圖睇完我要洗眼。

老亞洲人係劣等人種,使君子似乎情有獨鍾。 ...
mbingkwan 發表於 29/7/2012 21:27

我都想知乜野係老亞洲人?
    呢條女嘅質素同上邊個哋掙好遠!
KinNg 發表於 2012-7-31 06:12

丁颖,前大陆乒乓女球员,南京镇江人,身高169,我觉得都ok:

甄嬛传 入面扮「富察贵人」的 赵秦,亦是我中意的轮廓:

马艳冰,济南人,90年代已随父母移民加拿大(无疑问系官二代 不过无乜所谓),身高174,世界小姐冠军:

程媛媛,济宁人,亦是我中意的类型:

潘蔚,阜阳人,打高尔夫的,生得高,有174,气场强大,系我中意的「四十路」熟女:

谢东娜,「超模」,抚州东乡人,由于处在长江流域,姖混了些少土著血统,阔鼻厚唇特征略有显现,但睇落反而另有一番「原始野性」的性感味道;

姖1976年生,身高有米八,骨架大,有肉,如果将姖成个人抱起身屌,玩龙舟挂鼓,我会超有成就感;

讲真,如果我做官做到首长级别,我会趁姖廿一二岁时包养姖,将姖培养成我专用的 「禁脔」 「肉便器」 「生仔婆」 (嘿嘿 我啲用词好变态);

依照姖个骨架形势,祗要男方唔矮过米七,姖个仔应该有米九以上:

吴若希 个鼻,唔啱我心水,短,有轻微「插苏」,似台湾原住民 张惠妹 徐若萱 之类,基本可归入土著类,唔觉有咩「北」成分:

实情,东南亚土著人,有好多系 短圆大钵脸、细眼兼单眼皮。
康铭桐,沈阳人,世界小姐满洲选区第二名,留意姖阿妈,有好强烈「狨狄」高加索人种特征,之所以点解好多满洲人线条轮廓特别粗犷有型,得益于古代「狨狄」流入东北亚;

康铭桐 同 佘诗曼 合影,留意「姣佘」系插苏鼻,鼻窿又阔又厚,嘴都大过人地好几倍,眼眶又深,热带土著特征显露无遗:

大家你情我愿就可以交往啦。咁計較血統純正嘅,祇有歐洲嘅王室。
使君子鍾意哋女仔嘅鼻啫,不個嗰幾個女仔嘅鼻又係幾靚!
講漏咗,吳若希好似係170cm
mbingkwan 發表於 31/7/2012 22:20

吳若希都吾靚!
我反而覺得徐淑敏幾靚!
吳若希都吾靚!
我反而覺得徐淑敏幾靚!
KinNg 發表於 2012-8-1 06:43

吴若希 嗰种鼻形,喺东南亚比较常见,英文叫做「pinched nose」,无独有偶,北极的爱斯基摩人都有哩种鼻形,唯一区别就系北极组鼻翼指数窄啲,东南亚组阔啲。

睇过好多东南亚人轮廓,发觉其实「蒜头鼻」唔算多,反而「pinched nose」多。   

另外,徐淑敏 系海陆丰人。我发觉,海陆丰男人有较高比例的「北相」。而根据我脸型分析,徐淑敏 更接近某类 珠江-长江 中上游人群。
孙玉洁,本溪人,击剑队员,身高192,好正:

刘子歌,丹东人,泳队员,身高182,膊头阔,骨架大,好性感,加上份人性格又单纯,睇到我扯晒旗:

卞兰,无锡宜兴人,身高米八,姖啲轮廓唔似江南人(不过化完妆之后的婚纱相都几睇得下),反而似大陆西北部黄土高原区的人,因为「卞」哩个姓系典型北姓,姖祖先应该系南渡长江的北人:

隋菲菲,青岛人,身高184,骨架够粗大,霸气十足,「隋」哩个姓现今主要分布在胶东半岛,但其起源同隋唐时期的南侵鲜卑人有关:

戴菲菲,南京人,身高175,艺术体操队员,身高我满意,不过我唔系咁中意姖啲轮廓,有小小「吴越土著」特征,嘴唇厚得滞,额头又凸,似杭州人马云:

赵蕊蕊,南京人,身高197,好性感,不过姖个鼻有轻微「插苏」:

薛晨,福州人,沙滩排球队员,身高米九,姖身高水平在福州绝对系巨人级别,不过个鼻都系太阔: