QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 9817|回復: 28

[感情人生] 粵語論壇被和諧了

而家要用代理先上到論壇了,人生啊!!
我都係用住豉油門...自從和諧咗之後,呢度嘅人就少咗好多...十年都冇人推帖..
呢排粵協論談真係好冷靜啊
自從上年「廣州江南西7.25事件」之後,粵協嘅悲劇就開始嘞,都唔知嗰次事件到底係福抑或係禍啊
唉。。。
悲剧就系喇
自從上年「廣州江南西7.25事件」之後,粵協嘅悲劇就開始嘞,都唔知嗰次事件到底係福抑或係禍啊 ...
xiss 發表於 2011-2-10 16:40

但「和諧」咗係咪版主就可以唔使再被迫要刪除D「敏感」帖呢???
横掂都和谐咗,唔使删「敏感」帖啦!
我都好耐无上到粤协北大人好巴闭喎!
講得啱, 既然係咁
咁我哋就要玩大佢
敏感帖唔使刪, 敏感字都好過濾
等我一齊嚟...反...共...
仆街冚家鏟啦...共...產...黨

屠赤龍

將士除暴保安良
誓揮慧劍屠赤龍

「藍調粵語」論壇都畀GFW封咗好耐嘞.

「藍調粵語」衹系一個分享粵語影視資源嘅論壇,唔知點解又踩親CCP條尾.......
大家好,好開心用「豉油門」上到粵協。
回覆 12# WCHF2756

您好!!
我覺得系一件好事
粵協之前連用豉油門上嚟都唔受,話咩唔歡迎呢個IP段嘅來訪喎。

而家粵協畀撈封,支殖大粵本土嘅熱心人士要上嚟都要靠豉油門,噉對粵協嚟講,真係諷刺兼悲哀!
Holy Shit 粵嚟粵掂  is back!
回覆 16# drdoom_2009

Fantastic !!
Returned to strike back !

山河國土可再重現

粵協之前連用豉油門上嚟都唔受,話咩唔歡迎呢個IP段嘅來訪喎。

而家粵協畀撈封,支殖大粵本土嘅熱心人士要 ...
粵嚟粵掂 發表於 2011-4-7 18:30

此時此刻須處劣勢,但無須氣餒,我輩大粵子民終有重山河土之日。
與我處境相若者,尚有如圖博、東土耳其斯坦、內蒙、滿國、阿依努及 已消亡2000年之亞述大帝國後裔(Assyrian Descendent),
我等可與之聯絡,建立良好關係並互相支持,不竟,將來仍係前途一片光明。
.
我地偉大嘅祖國對我地真喺好......
宜家上到,之前要開住個豉油門先上到嚟,好唔方便,所以少咗上;宜家搵到新橋上粵協,方便咗好多,比起「直連」嗰時唔麻煩得幾多,以後會頻繁返上粵協