QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: superjill

[音頻資料] [搞笑]《顺德人民广播电台》——林敏聰

搞笑!
trytry...

刚好稳紧~希望仲down到啦~~THX~

谢谢分享,试听下!!!
听一下~~~~~~~~~~~~~~

頭先聽咗兩個....覺得都麻麻
aaaaa
seesee

谢谢!

请问边度有得down啊?稳唔到

其实重有个(part 2) 嘎!

.6盒菜今晚搅珠
·6个中奖号码係104又3/15,1亿又3.79/11,派78度,costan115度,跟住XXXXX听吾清距讲个数字系乜春(好搞笑)同埋38A,特别号码系,铃铃铃,铃铃铃,铃铃铃,铃铃铃,列车出轨嘅次数
·頭獎下一世都唔會有人中
·二獎你姨仔果嗰老豆(姨丈)
·三奖就系你屋企樓下果嗰報紙檔,隔離果間雲吞面鋪,隔离果間生果鋪,隔离果間藥材鋪,隔離果間麵包鋪,再遠D隔离果間飛髮鋪,再遠D果度叫做利物浦,所送出嘅-蘇格籣場工業用9watt流質飛毛腿防沙柴油推動水底發射影印附偷聽器迷暈紙包走珠哥倫比亞雷州半島7.9級V36引擎1900value耶路撒冷莫三地級油壓三氣袋割草式手提反潜艇干炒蒜蓉三跳臂墨西哥負離子駝鳥毛熒光脚底按摩高抬插水式口服椰青一嗰

10.馬拉松

·夀司嗰司 ·師父嗰父 ·苦過deedee嗰dee ·dee仔嗰仔 ·濟濟一堂嗰堂 ·堂堂男子汗走去食夀司食到一口都系掠都掠唔切出黎嗰黎 ·泥拌嗰拌 ·拌死你嗰你 ·你好野嗰野 ·野人嗰人 ·人人都渣住支苏格兰场非工业用国际线路自动溶雪16Value风油呔垂直升降大包围连雷射彩色洗衣机腐蚀性气垫毛笔嗰筆 ·不知所謂嗰謂 ·胃腩好肥嗰肥 ·肥婆四嗰四 ·四嗰人呢走去打麻雀坐佐响树唔知打緊乜野風又唔知叫緊乜野胡總之蒙查查都唔知點算好足之走佐去參加超級無敵大笨蛋見到嗰小矮人嗰人 ·人之初蹉老泥嗰泥 ·泥蜢嗰蜢 ·蜢車邊呢果架車呢一直甘使佐出去吐露港公路以北海南鳥東南沿岸沙提以南近洪都拉斯象牙海岸7956公里見唔到路牌所以掉頭翻去參加超級無敵大龜蛋見到你老豆嗰豆 ·豆隊呢所用嘅隊呢系來自巴西亚马逊河上游亚热带雨林所发现嘅一种格林威治黎克特制7.8级V8引擎37value双气袋18世纪维也纳降G大调坐台挂墙反坦克电子点火双窝轮自动除臭附格震网防霉功能袖珍隐形女装口服鼻涕一撇.

11.联合国16value安全理业茶楼部长级会议

·皇家特区香港七彩高价辅助溜冰团同埋越南华侨珍多冰团昨日系米埔人类保护区瑞士日内瓦莫三地级12世纪维也纳国际宾馆举行左一场别开生面嘅联合国人权组织室内3000CC营量级原子粒安全理事茶楼部长级会议,到会嘅嘉宾包括

美国总统克连队长
第一夫人希特拉
非洲代表于波拉
香港公主狄波拉
西班牙国王卡乐B
印尼总统苏虾仔
塞尔维亚族长卡拉OK
日本首相穿山甲
缅甸女王昂山计数机
菲律宾女王呼拉圈
英国代表戴错耳环
秘鲁总理腾椅
以色列总理伸康蜡利
苏联代表九加六夫九加六撇
足球界代表周梁能人
同埋德人民权领袖无得倾博士

12.夏日霖霖下

·暑假呢,系一种普天同慶,萬人空巷,汗流浹背,杯酒車身,山營水秀,兵荒馬亂,喧賓奪主,發人深省,無關痛癢,一目十行,萬象更新,一絲不挂,費寢忘餐,力爭上游,磨拳擦掌,豁然開朗,人情冷暖,聲西力竭,顧此失彼,與生俱來,千錘百煉,干柴烈火,千載難逢,出類拔萃,大公無私,以身作则,水乳交融,入木三分,兵荒馬亂,千里迢迢,九牛一毛,剛柔並重,赴湯蹈火,死心塌地,如虎添翼,守株待兔,怒髮衝冠,目不暇接,任勞任怨,光明正大,小試牛刀,引人入勝,別開生面嘅一種季節間歇性好話唔好聽,計我話實情等于老實講,霖霖下都系覺得真正一時間三口六面實際上總括黎講,大致上可以好肯定甘講一句,其實所有事實證明,如果可以嘅話,問題嘅征結就在乎得翻你嘅答案,事實上,宇宙間大家都明白到,人所共知,可以好肯定甘講一句,計我話,實情霖霖下雖然前面已經提過,你都米話,好話唔好聽,加加埋埋,其實視覺上黎講等于孤勿論點都好,老實講,唔系話嚇你阿邊嗰話齋,原來系實質上,比較客觀綜合嘅查證,穩穩阵阵甘樣分析過都系覺得唔知幾時開始,證明到一句說話,就系大家都好想放暑假,唔該前面有落,唔該.
·各位,前面已經到佐微縮故宮袖珍隱形博物館,請各位落車嘅時候小心,唔好踩到,唔該

Thanks!

等到抽晒筋

听下~

好好奇啊
thanks
找很久了,谢谢!

好啊

特殊需要硬碟

好鬼中意佢咖,呵呵呵

ohyeah~

听听看听听看听听看听听看