QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2192|回復: 7

[八卦時聞籮] 南京老妇脱裤打晕交警 (视频)

昨天下午1点10分左右,中央门立交桥下发生的一幕惊呆了不少市民——交警拦住一名骑电动三轮车的老妇,处理交通事故,不料老妇竟然当众脱下裤子,对着交警猛抽........
诈死之嘛~!打多几野都未怕!打得好~!打得好!
又扮得几閪似噃
灯爷久违啦!
前几日辽宁个位猛人攞汤猪刀,众目睽睽之下生汤差人确系壮观!好叫恶警知道匹夫一怒,血溅五步。
违法重咁野蛮,唔抵帮。
唔理交警係唔係辦野,在視頻見到的只有野蛮老婦一直不停的打交警,而現場的交警好似沒什麼用過暴力對那老婦....
我覺得如果這樣還要說>>> 打得好   好似有點是非不分...
大陸壞警惡警是好多...但不是代表所有警察都是壞的....大家對事不要對人吧!!!
如果以上的情況在香港出現..我想香港的
灯爷久违啦!
前几日辽宁个位猛人攞汤猪刀,众目睽睽之下生汤差人确系壮观!好叫恶警知道匹夫一怒,血溅五 ...
砖拍后尾枕 發表於 2010-8-4 16:13

磚兄好,后尾枕別來無恙?
唔理交警係唔係辦野,在視頻見到的只有野蛮老婦一直不停的打交警,而現場的交警好似沒什麼用過暴力對那老婦.. ...
ffaaii 發表於 2010-8-4 21:26

冇錯,呢單係典型嘅好佬怕爛佬,爛佬怕潑婦嘅鬧劇,嘈又唔夠佢嘈,打又落唔到手(咁多人睇住),更唔可以一走了之,唯有抱頭瞓底,呢個倒不失為冇辦法之中嘅辦法