QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 雨夜街燈

[八卦時聞籮] 直播门(视頻)---------要睇趁早

愛屋及鳥,從Twins為中心,慢慢熟悉英皇其他藝人,容祖兒、陳奕迅、王祖藍……然後睇TVB翡翠、到關心Hongko ...
dukedz 發表於 2010-7-29 22:52

學好粵語,熟悉粵文化,帶你走響世界...
恩,非常之贊同。現在都不願意睇內地的電視頻道,質素太底,許多嘢都唔敢播,是是旦旦。聽日要早起去駕校,我瞓先,以後定常來逛逛,這裡人都很好。
恩,非常之贊同。現在都不願意睇內地的電視頻道,質素太底,許多嘢都唔敢播,是是旦旦。聽日要早起去駕校, ...
dukedz 發表於 2010-7-29 23:07

初學者嚟講  你啲語法都算 唔錯噶啦
學好粵語,熟悉粵文化,帶你走響世界...
外外星人 發表於 2010-7-29 22:56

原來世界係可以走響嘅  
原來世界係可以走響嘅
雨夜街燈 發表於 2010-7-30 12:57

,打錯字
奶奶的,大陸某些當官的簡直就是狗屎!!~~
「哪个让你爆炸的?」「哪个让你评论的?」「哪个让你上网的?」好Q頂癮..哈
未知文煮國家有冇直播門呢?未知文煮國家嘅youtube嘅新聞視頻會唔會出現「要睇快睇,唔係嘅話冇得睇」嘅情況呢?
恩,非常之贊同。現在都不願意睇內地的電視頻道,質素太底,許多嘢都唔敢播,是是旦旦。聽日要早起去駕校, ...
dukedz 發表於 2010-7-29 23:07

喺北方人入边,你系少数有自己思想嘅人。唔错。你有前途啊。。喺洗脑教育下都可以出到你呢种人才。算系难得o架啦。。
愛屋及鳥,從Twins為中心,慢慢熟悉英皇其他藝人,容祖兒、陳奕迅、王祖藍……然後睇TVB翡翠、到關心Hongko ...
dukedz 發表於 2010-7-29 22:52

追得星嚟又唔丧失理智,仲关心埋政治!好啊。