QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5391|回復: 8

許冠傑-杯酒當歌

long time no here....

download link if play error..
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&send_id=881844041&email=652b2ab84ff5042dd1f95b35dc492e70
東加豆,以為你失咗聲添。難得你開返聲,梗係要聽多幾次啦!冇聽咁耐,霎時間覺得生濕咗添!
                                                                                                                                                                    ↑
                                                                                                                                                                請厾入呢個網址查詢!
豆豆姐把聲cool咗好多!有種成熟嘅魅力,瀟灑!
點解個人信息顯示係男嘅?
豆豆!好耐冇聽到你嘅歌聲,Exciting!
懷舊歌曲確實係你杯中茶,你把聲線比以前更具成熟味,堅持以自己方式演繹,係你一貫以來嘅風格與個性,一曲SAM嘅《杯酒當歌》唱出灑脫人生,好嘢!
回覆 2# 外外星人

多謝你外外星人..
回覆 3# Jean

jean tks! 我不知道我的顯示是男性添....~
回覆 4# samkong

samkong, 多謝你的支持及用心聽了它~  希望你也繼續對它的熱誠...
   很久沒上來了,
回覆  外外星人

多謝你外外星人..
tonkabean 發表於 2010-6-20 07:33

幾時都咁撐妳! 豆豆
好似妳咁早起身嘅人唔多喎! samkong係行家,我哋聽唔出嘅,佢都聽得出。
加豆翻嚟喇