QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2177|回復: 7

[感情人生] 少婦當街虐兒,睇到都打冷震!(組圖)

拍攝時間:2010年5月19日 下午17時30分

拍攝裝備:XX1101S

地點:東莞市長安鎮長青路

今天下午拍客在長安鎮長青路所看見的一幕,太讓人心寒了,自己的寶寶怎么能如此虐待。人家都說虎毒不食子,但這個少婦卻不同!大家請看圖!你就知道了!在我還沒拍之前,我已發現她在虐待,打了孩子好幾巴掌!先上前3張,一看此打扮就是有錢人家的媳婦子女。小孩一直在哭著就媽媽,但她卻不理,估計是太年輕了,沒那種母愛給自己的孩子。

下面兩張是孩子纏著不放之后,她不理孩子,不賴煩的走開。

下面這一張才是主題。她過來就是給孩子一巴掌,那聲音我都聽見了,孩子汪汪的大哭。

下面兩張是給孩子擦眼淚,帶著孩子離開……

希望孩子她媽以后不要虐待他了,要多給點母愛!畢竟是你帶他來到這個世上的。

打咗一巴就话人家虐待?重以为姖做咗啲咩天地不容之事,小朋友唔听话,要教咖!外人见到小朋友呱呱咁喊,心痛系正常嘅,但都唔好太武断话人哋虐儿吖!
樓主拍咁多張,有否比人話你偷拍?

樓主拍咁多張,有否比人話你偷拍?走到東莞這煙花之地,應該唔會空手而回.......

打人點都唔啱嘅。

東莞而家冇出煙花,胭脂就唔少...
打人點都唔啱嘅。

東莞而家冇出煙花,胭脂就唔少...
外外星人 發表於 2010-5-24 17:56

煙花之地通常係指风月场所呢啲地方,你唔知咩

食齋不如講正話,東莞特產係煙花、炮仗;你講嗰啲煙花同我講嘅煙花唔同,講胭脂大家會明啲。
的细路吴打,第日大左出去打工个阵一遇到挫折就好容易跳楼嘎!