QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2025|回復: 11

[純水無大礙] shit!广州网吧已经实行实名制喇(?)

最近呢场豪雨,搞到我屋企个空调位入水,窗机下边正正系本人部电脑.主机无事,个MON香得.555555~~~

卒之要去网吧上网,点知,个网吧要我出示有效身份证件,并以身份证NO.输入来开机.即系实行实名制##$^&^%$%$&*&%%$*^%$4!

以下省略几千个住.
实行左好耐拉。玩实名制咪算俾面罗,迟D话唔定学人地美国的机场安检,要你先行入部身体扫描仪度,确认正常至俾你上网
正常,防止未成年人上网系必要的。
網吧老細都吾想嘅,趕走好多僆仔客,但系中國系要咁都無計,好似以前電子遊戲機廰咁。全部要關門大吉。搞到宜家D細路仔個個系屋企打遊戲,搞到個個自閉。
旧闻啦~~
好似话上网卡一「嘀」,有关部门嗰道就会立即启动一份电子档案,记录你今次去网吧浏览网页嘅所有内容……
好似话上网卡一「嘀」,有关部门嗰道就会立即启动一份电子档案,记录你今次去网吧浏览网页嘅所有内容……
xiss 發表於 2010-4-25 01:55

正常,防止未成年人上网系必要的。
fatcat 發表於 2010-4-24 16:25

未成年人唔上得網嘅咩???

(最多係唔応該上D咸網啫 )
D文化站多条路赚钱,
防蚊之口什于防穿防捍防振,mong xiu!
防止未成年人上网不如防止貪官撈錢
早幾年嘅事咯,最驚俾人賣資料!!
最怕佢裝綠壩啫