QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2657|回復: 3

[推荐]呢首歌係我好鍾意既一首歌!!

歌名:如果......我可以 歌手:好有實力既福音歌手蘇如紅 http://www.hkacm.org/music/album/ivy2/ivy2.html 係一出好感人既舞台劇<<海闊天空>>既一首歌 真人真事 首歌講個仔仔患白血病... 媽媽既心聲...

Re:[推荐]呢首歌係我好鍾意既一首歌!!

如果……我可以 曲:金培達 詞:凌東成 編:金培達 無問過有幾多辛酸我接受 無後悔讓你捉緊這雙手 但我身心已倦透 孤單內呼叫 極傷的心再難修 悲哭那天足夠 呆望你一張天真可愛笑面 難預計活過今天尚有幾天 無法制止一切已定數 不許奢望走太遠 淚乾了又再不斷 何時令這痛苦終止 * 如果可跟你換轉一生 苦楚都歸我所有 即使身心都給傷透 承受了不想多追究 如果可跟你換轉一生 當一天走到盡頭 祝福都因此挽留 朝雲盡處那方遠走 明白你極不想只好強接受 常遇痛便會撲向我的手 無力再舉起雙足顫抖 心感激在苦笑裡 自知眼淚快哭盡 祈求上帝再聽禱告 la la…尋找海闊天空 心只想一切在希冀內經過有天碰到 只盼能在那天和你共舞

呢d 歌聲先可以感動人... 真係唔明白點解twins可以叫歌星... 次次唱親現場都甩晒...走音走到離譜...出道5年幾一d 進步都無!!!!

我个网去唔到听啊,唔知点解。喺而家呢个好歌甚少嘅年代,听闻一首所谓好歌,真系想去听下。