QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2498|回復: 8

[八卦時聞籮] PLA空军上校演讲:美国全球战略,2030肢解中国

头先走去睇戴上校演讲视频,目瞪口呆、令人震撼。中国如果多啲戴上校咁嘅人话事,就唔使成日俾人虾。各位去听下啦,好多料爆吖。

http://www.youtube.com/watch?v=7FHYfJs73YE&feature=player_embedded

http://news.backchina.com/2010/2/21/gb2312_77800.html

煽動民眾反美情緒,煽動民族主義,成日強調中外矛盾,殊不知欺壓得中國最犀利嘅正正係CCP自身

我越嚟越覺得今日嘅中國開始走上二戰日本嗰條道路,我有感,有一日,內地GOVERNMENT為咗轉移民眾對國內矛盾嘅注意力,會夠膽發動一場侵略戰爭(當年日本政府正正如此)

最後累死中國嘅唔係外國人,而正正係卑鄙壟斷政權嘅CCP以及盲目畀人洗腦嘅內地民眾
难道XISS畀人打通任督二脉?点解讲野突然咁正路嘅?
回覆 2# xiss

"我越嚟越覺得今日嘅中國開始走上二戰日本嗰條道路,我有感,有一日,內地GOVERNMENT為咗轉移民眾對國內矛盾嘅注意力,會夠膽發動一場侵略戰爭(當年日本政府正正如此)"
---------
"佢"呢一世都无可能有咁嘅实力.

对台对索马里对XXXX,可以睇出,"佢"系一只软脚蟹.
难道XISS畀人打通任督二脉?点解讲野突然咁正路嘅?
柳寻风 發表於 2010-2-24 16:34

見世面多咗,知道得更多嘢,思想自然會改變
見世面多咗,知道得更多嘢,思想自然會改變
xiss 發表於 2010-2-24 17:12

你唔会慢慢变成粤右吧?
你唔会慢慢变成粤右吧?
华广 發表於 2010-2-24 20:08

我諗更加唔會囉
我諗更加唔會囉
xiss 發表於 2010-2-24 21:03

话唔埋,你将来都会继续「見世面多咗,知道得更多嘢」、思想会继续更新呢

你努力下就得咖喇,我睇好你咖。
话唔埋,你将来都会继续「見世面多咗,知道得更多嘢」、思想会继续更新呢

你努力下就得咖喇 ...
柳寻风 發表於 2010-2-25 21:15

哇,你噉講嘢法,忽然間覺得你好似耶穌啊