QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3498|回復: 10

[八卦時聞籮] 15萬網友評選央視春晚「最爛節目」 趙本山小品《捐助》列榜首

由鳳凰網發起的央視春晚「最爛節目」評選活動,截至昨晚10時45分,僅短短一天多,投票人數達15萬多,趙本山小品《捐助》的得票數超過了總票數的49%,成「春晚最爛節目」第一名。該節目植入廣告過多是主因。

這次網上「央視春晚最爛節目」評選活動與央視每年評選的「觀眾最喜愛的節目」形成了鮮明對比。從調查中可以看出,今年春晚「最爛節目」前三名均為語言類節目,郭達、蔡明演繹的小品《家有畢業生》因涉嫌推銷「土豆」名列第二,馮鞏的小品《不能讓他走》列第三。

作者:俞亮鑫
(來源:新民晚報)
呢啲嘢,係你先留意犋啫! 春晚(啊,有個晚字,又係啲「老人家」嘢!)又啱你啲後生睇?
啲人真係好冇品。
先撩者賤,打死無怨

祝你今年冚家鏟
xiss 發表於 2010-2-18 18:10

係邊個先撩者賤,大家有眼睇嘅。 你鬧我都算喇!居然連我屋企人都鬧埋?你真係買棺材唔知碇! 啊,唔知你老竇知唔知個仔咁叻嘅呢?!
祝你今晚瞓棺材!!!
xiss 發表於 2010-2-18 18:18

妖,棺材都未瞓過,學乜人講嘢啫! 咁怕死,就唔好講啦!
鬧你屋企人又如何??橫掂你屋企人都死曬咖喇
xiss 發表於 2010-2-18 18:17

係你咁冇家教先會噉嘅啫! 返去望下個祖先位,睇下係咪神主牌都反轉?
噉我就祝你聽日死
你老婆畀你個仔強姦致死
你個女畀人輪奸致死

你個仔畀人槍斃而死

你阿媽畀你今晚強姦 ...
xiss 發表於 2010-2-18 18:30

問候你祖宗十八代!!!
我祝你祖宗十八代今晚翻生屌死你全家
xiss 發表於 2010-2-18 18:34

你咁反骨,淨係你老竇都畀你激死,一唔係就你今晚畀老竇毆死!
对D捞文化冇兴趣。
上网十鸠几年,未见过咁毒嘅人!
江湖事江湖了,不累及家人。
歹毒如此,求善终都几难。
你话碰着Xiss哩啲网友几牙烟呢,一唔小心老婆仔女俾佢咒死晒,连祖宗都唔放过。实在太毒啦!