QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 14688|回復: 24

許冠傑2009香港演唱會消息

許冠傑演唱會
香港 - 2009年9月4-6日香港紅碪體育館!
Sam Hui in Concert
Hong Kong - 2009 Sept 4-6th at Hong Kong Coliseum.

近日見到阿Sam嘅官方網站----「許冠傑國際歌影迷會網」上有如下公告:「各位會員:大家急切期待SAM在9月4,5及6日晚上在香港紅磡體育館 -「難忘往日情」演唱會的詳情,現已有進一步的資料,請大家立即Click入本會網站www.samhuifanclub.com, 盡快填妥表格按此下載, 遞交方法有以下2種:
1 以email方式給我們銀行入數紙及表格,不用寄出以免重覆,在取票時交正本給我們或
2 郵寄銀行入數紙副本及表格至本會官塘郵箱69640.在取票時交正本給我們」。

今次演唱會嘅主題,聽聞就係叫做「難忘往日情」,而演唱會地點就喺啱全新裝修完畢,設備一流嘅香港紅館;9月6日係阿Sam嘅生日,有咁多FANS同阿Sam一齊過生日,可想而知,個場面將會係幾咁熱鬧、幾咁溫馨、幾咁感人啊!基於以上理由,如果你係Sam嘅Fans,如此盛會,又豈容錯過呢?

難忘往日情,懷舊主題正到暈!

諗緊睇幾場。

睇过到时 有没 时间先....

一连三日,连开三场,过瘾!
可以跟阿SAM一起过生日,开心ING!期待ING!
是次演唱會門票:HK$480 / $200 / $100-
於本月24日(星期五) 在各大城市售票網公開發售.
扑紧飞

'难忘往日情-许冠杰演唱会'大海报

《許冠傑難忘往日情演唱會》 9月6日 480元門票样板。

已经托人买左480的票,第五行。

阿Sam果然係人氣勁爆啊,嗱,卒之都要加場啦!

新鮮滾熱辣嘅門票(2009年9月6日晚上嗰場),經已到咗我哋手中!位置係緊貼舞臺嘅VIP區第二行!

幅圖咁清晰,好聲畀人攞去整假飛。呢個係造假之國,乜都造得好迫真架。

哇`正...多谢晒Samkong大哥

原帖由 UngooChan 於 2009-8-9 01:12 發表 幅圖咁清晰,好聲畀人攞去整假飛。呢個係造假之國,乜都造得好迫真架。

根据这张图,根本造不出底下隐藏的水印

恭喜恭喜!!!!!!!!!!!!!!!!11

正啊 !期待!

許冠傑紅館開騷賀牛一

歌神許冠傑(Sam)將於九月四至六日再次在紅館開三場演唱會,今次特別的地方是九月六日是阿Sam的61歲生日,屆時全場兩萬多個歌迷為他慶祝,阿Sam更會有新歌向張國榮、梅艷芳、羅文致敬。不過這次演唱會中,阿Sam不會開記者會宣布有關詳情,只靠張貼海報在港鐵站內等地方作宣傳。
http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertai ... 2_019.html

Sam61歲牛一紅館開騷

歌神許冠傑(Sam)將於九月四至六日在紅館舉行三場演唱會,湊巧九月六日是他的六十一歲牛一,他將與全場逾萬名歌迷一同慶祝,度過難忘的生日。一向低調的阿Sam決定不召開記者會宣布演唱會詳情,只會刊登廣告。演唱會中,阿Sam會以一首新歌向已故的張國榮、梅艷芳及羅文致敬。
http://the-sun.on.cc/cnt/entertainment/ ... 0_050.html

听说许妈妈最近出了点事,是真的吗?具体是什么事情呢?有人知道?